Tobik Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Witam, ostatnio przy ruszaniu jak wbijam na 1 z luzu to jak trzymam sprzęgło to słychac je dosyć,dźwięk przypomina ślizganie. Aha i takie pytanko , można na 5 biegu jechac spokojnie 80 km/h? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Witamz tym sprzęgłem to trudo coś powiedzieć jak sie tego nie słyszy, jezeli chodzi o piątke to u mnie najlepij jak mam przynajmniej 85km/h, wszystko zalezy jeszcze od drogi, jezeli jest prosta z minimalnym spadkiem to 80km/h tez mozna pomykac. u mnie piatka jest typowym nadbiegiem i najlepiej jak mam przynajmniej 85km/h, jadac wolniej musze redukowac. Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi