M@łpa Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Panowie jak juz muwimy o szlifie to po zrobieniu go i wymianie pierscieni i tłoka ile tzreba zrobic kilosów na dotarcie silnika, bo chyba nie tyle co przy kupienu wszystkiego nowego czyli cylinder, tłok, pierscienie. Pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Niestety ale trzeba zrobic docieranie całkowite, tak jak byś kupił wszystko nowe, moim zdaniem 2000 km powinno starczyć :D Ja miałem kiedyś 150 to na 5 biegu już przy 60 (a nawet przy 55) spokojnie ciągła i było czuć że eta idzie A teraz jak mam 250 to na 5 mi ciągnie różnie zależy jak wiatr wieje. Jak jade z wiatrem to już mi przyspiesza przy 60, a jak jade pod wiatr to musze ją rozbujać do 70 (no a jak jade w 2 to do 75) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi