przemek96 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No to wyprzedzam chłopaków z B&T Customs i pierwszy piszę o ich zlocie :bigrazz: Więc tak w dniach 24-27 czerwiec 2010 roku odbędzie się szósty już Burnout Party w Starym Oleśnie :buttrock: Zapowiada się zlocik czterodniowy ,ale niech to chłopaki jeszcze potwierdzą :biggrin: Tutaj stronka na której będą się pojawiać informacje na temat zlotu http://burnoutparty.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 KLIK jednak byli szybciej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Wyszukiwarka nie znalazła :banghead: Śmietnik :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 chyba zainwestuje w namiot :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Oj rozkręca się impreza. I bardzo dobrze. Oby tak dalej,a nie jak ma miejsce na innych zlotach. Skasować wstęp i w nogi,a uczestnicy niech sra...ą po krzakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Panie i panowie to już za tydzień .Wybiera się Ktoś z forum ? Tak sobie myślę że po zlocie w niedziele można skoczyć na Salve http://www.salve.motur.pl/viewpage.php?page_id=2 Jest Ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Salve odbywa się za płotem moich dziadków :) Na salve może tak, a raczej do dziadków w odwiedziny, na Burnout raczej nie, bo nie przepadam za takimi imprezami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja jadę już od czwartku. Pewnie znowu pod oknami rozłoży mi się wesołe miasteczko z Dni Kluczborka. Wolę słuchać strzałów z zapłonu niż psełdo kolejki górskiej pod oknem. A w ramach niedzielnej nudy byłem dzisiaj objeździć strony Salve. Jakoś nigdy nie dotarłem w strony Buczka Wielkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek H Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) na Burnout raczej nie, bo nie przepadam za takimi imprezami. Czyli się nie wybierasz tam?. No to wyprzedzam chłopaków z B&T Customs On/i już chyba nie ma nic wspólnego z tym zlotem o ile mi wiadomo?. Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Marek H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 On/i już chyba nie ma nic wspólnego z tym zlotem o ile mi wiadomo?. Łotóż to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1111 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Panie i panowie to już za tydzień .Wybiera się Ktoś z forum ? Tak sobie myślę że po zlocie w niedziele można skoczyć na Salve http://www.salve.motur.pl/viewpage.php?page_id=2 Jest Ktoś chętny ? A ja się wybieram na Salve :biggrin: , bo to bliziutko mnie :icon_razz: aaa i jeszcze paru znajomych jedzie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi