Robcio Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam! Jak pewnie wiecie akcja naklejkowa 2010 trwa :icon_exclaim: Mysle, ze wiekszosc z nas akcje ta popiera, zgadza sie z jej zalozeniami i zolta naklejke na aucie wozi... ...a do napisania tego posta sklonil mnie nastepujacy fakt: w "watku naklejkowym", w dziale 'przy piwie', co kilka dni aktualizowana jest lista uzytkownikow forum, ktorzy wsparli akcje finansowo... zastanawiam sie dlaczego tak malo tam 'nick'ow lubelskich'. Mysle tez, ze wiekszosc z popierajacych 'naklejki' moze przelac jakas kwote na konto akcji, przeciez nie musi byc to duza kwota, 5...10...50... (zl.) - za kazda z tych przykladowych kwot moze byc juz sporo naklejek. A przeciez kazda naklejka to wiecej bezpieczenstwa dla nas oraz propagowanie motocyklizmu szerokopojetego. Chyba nikt nie zaprzeczy - to naprawde dobra i scisle zwiazana z tym forum akcja! Sprobujmy bardziej aktywnie ja poprzec... jezeli kogos to przekona, to ja juz wplacilem pare groszy :icon_razz: Szczegoly i aktualnosci tutaj . I to pospieszmy sie - bo koniec sciepy juz niedlugo! Druga sprawa to dystrybucja naklejek... ale o tym pewnie jeszcze bedzie glosno ...i pewnie wiecej bedzie chetnych :biggrin: Zdrowka! Robcio ;) Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam A wiec zaczynamy dystrybucję. Majusz dostanie ode mnie pokaźną ilość którą rozprowadzi po lubelskich sklepach moto, serwisach, zostawi pewnie trochę w Ridersie no i weźmie na lubelskie otwarcie. Fajnie gdyby zgłosiły się osoby np z Puław, Włodawy, Hrubieszowa, jednym słowem z lubelskiego które by chciały przygarnąć trochę naklejek i rozprowadzić je w swojej okolicy. Czekam na ochotników Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 A wiec dystrybucja w lubelskim wygląda tak: Majusz - dostał pokaźną ilośc na lublin, pewnie już po niedzieli będą we wszystkich lubelskich sklepach i serwisach moto Arcer - Biała podlaska i okolica PiotrekRR - Zamośc Raptor - Łuków Syrek - roztocze, biłgoraj Karlo - Radom Ja- okolice lublina,parczew, ostrów lubelski, kock, łeczna dalsza rozsyłka po województwie. Z truciem im głowy poczekajcie do nowego tygodnia bo w tym i tak raczej naklejki do nich nie dotrą. Jak już je dostana to dadzą info w tym temacie gdzie można je dostać w poszczególnych działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Była mowa o Włodawie; mogę jakąś część osobiście przekazać forumowiczowi DaltoN01. Rok temu dostał ode kilkadziesiąt sztuk na LWL i nie zmarnowały się. Oczywiście najpierw sam muszę odebrać jakąś ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja już mam partię :P Jutro zaczynam dilować. Jak ktoś z okolic Łukowa chce, to walić jak w dym :P P.s. Pierwsze sztuki już na autach! Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Raptor :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Jutro od rana tzn od około 10 :icon_mrgreen: ruszam w miasto i zostawie tam gdzie znam adresy :) Jak wrócę to napiszę nazwy firm gdzie zostawiłem koks (czyt. naklepki) :buttrock: Strzała :flesje: PS: Hipolit, jak ktoś będzie chciał od Ciebie kase za taką naklejke to walisz w ryj i zabierasz wszystkie które gość ma przy sobie, ewentualnie dajesz znać to pomożemy :P Naklejki zostały dostarczone z dniem dzisiejszym w następujące miejsca w Lublinie: Moto Gp - al. Witosa Salon Suzuki "SOKÓŁ" Salon Kawasaki ul. Diamentowa Moto - Rider ul. 1go Maja 13 NMR ul. Energetyków Mario Motors ul Rapackiego 14 Intercars (Stoisko motocyklowe) ul. Rapackiego Pom el Skutery- Motocykle ul. Lubartowska Harley Davidson przy wylotówce na Warszawe Tarbor ul. Żelazna Jeśli pominąłem jakiś warsztat bądź sklep proszę pisać, dowiozę w miarę możliwości :crossy: Pozdro! Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Majusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) jestem z puław, chcę nabyć ze 3 sztuki na samochodzik:) dystrybutor proszony o kontakt np na gg. 6500000 albo pw;] po naklejkę jestem skłonny dojechać nawet do Lublina:) Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez Lons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 jestem z puław, chcę nabyć ze 3 sztuki na samochodzik:) dystrybutor proszony o kontakt np na gg. 6500000 albo pw;] po naklejkę jestem skłonny dojechać nawet do Lublina:) Na Radom, tak jak napisałem powyżej bedzie miał kolega Karlo, wiec poczekaj ze 2 dni i możesz zacząć juz go meczyć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujo31 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Na Radom, tak jak napisałem powyżej bedzie miał kolega Karlo, wiec poczekaj ze 2 dni i możesz zacząć juz go meczyć ;] Czy to znaczy że nie będzie nikogo kto zajmie sie dystrybycja na terenie Puław? Jechać do Radomia specjalnie po naklejkę to trochę chore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi