EDDIE Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Jak w temacie, do sprzedania zarówno komplet opon (tył+przód) jak i pojedynczo. Opony nowe. Aukcje na allegro: DURO 110/90R19 - 199zł DURO 170/80R15 -299zł DURO 110/90R19 + 170/80R15 - 499zł Dla forumowiczów wysyłka gratis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDIE Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Zmiana cen :icon_exclaim: przód - 179zł tył - 279zł para - 449zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDIE Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Odświeżam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 co możesz powiedzieć nt. opon tej marki miałem sobie kupić nową DURO na tył ale z braku opinii w internecie zakupiłem używanego świeżego continentala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Tajwańskie gumki, W poprzednim sprzęcie miałem, teraz też mam. Nie zauważyłem żadnych negatywnych cech aczkolwiek w sumie zrobiłem na nich dotychczas mały przebieg. Do lajtowej jazdy na wolniejszych sprzętach wg mnie są ok. Dobra relacja ceny do jakości (ale ja kupiłem swoje w dużo niższej cenie ;) ) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 znalazłem oponę tej firmy w rozmiarze 150/70/17 czyli podchodzą już pod sport-turystyk w cenie 160 zł :rolleyes: wahałem się i w końcu kupiłem używkę, z uwagi na niewielki budżet wolałem nie eksperymentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi