Boa Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Dominik, można u Was brać na raty? :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 agv ma slabe szybki przynajmniej s4 i jakis jeszcze jeden w ktorym drugi kumpel lata szybka robi sie jakas szara i widac jak przez mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Pytanie do tych,którzy mieli lub maja C3.Sprawa rozmiaru.Kupiłem L,czyli taki jak wychodzi po zmierzeniu głowy.Poprzedni kask ,też był L.Schuberth jest lekko luźny :eek: .Niestety nie miałem mozliwości przymiarki przed zakupem. Jak to wyglądało u Was z tym rozmiarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spili Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Pytanie do tych,którzy mieli lub maja C3.Sprawa rozmiaru.Kupiłem L,czyli taki jak wychodzi po zmierzeniu głowy.Poprzedni kask ,też był L.Schuberth jest lekko luźny :eek: .Niestety nie miałem mozliwości przymiarki przed zakupem. Jak to wyglądało u Was z tym rozmiarem? Gdzie kupiłeś i za ile? ebay czy PL? Bo w PL to najtaniej znalazłem za 2100zł... Na ebay 400 ojro... Różnica DUUUŻA... Cytuj http://www.paneuropean-klub.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jak jest lekko luzny to jak w nim polatasz zrobi sie luzny proponuje na m wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Mierzyłem kiedyś w Motorowni i też wypadało, że muszę kupić 1-2 romiary mniejszy niż obecny. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kupiony na eBay.Jak sobie porównam C3 do Nitro,czyli poprzednika , to sumie jest minimalnie ciaśniejszy.Nitro,eksploatowany od kilku lat,wiadomo niby ułożony ,ale chociaż luźno leży na łbie, to bardzo dziwnie uciska czerep i po dłuższej jeżdzie już zaczyna mnie boleć :evil: A gdy go kupowałem to M-ki nie mogłem wcale wcisnąć.Miałem dzisiaj do Motorowni podjechać sprawdzić M Schubertha ,ale nastapiła zmiana planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Bo w PL to najtaniej znalazłem za 2100zł... To słabo szukałeś, na ostatnim motobazarze w W-wie 1800zł gładki, a 2100 dekor podejrzewam, że jeszcze do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 To słabo szukałeś, na ostatnim motobazarze w W-wie 1800zł gładki, a 2100 dekor podejrzewam, że jeszcze do negocjacji. Kask był tańszy :biggrin: Dolicz sobie koszty wyjazdu do W-wy,którą omijam szerokim łukiem,to wtedy całkowicie jest to bez sensu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Gdyby to byly takie urban legends, to Szwecka policja nie zrezygnowala by z kaskow Schubertha, :flesje: Szwedzcy policjanci to właśnie główne postacie tej miejskiej legendy. Daj stary spokój :icon_rolleyes: Albo linka jakiegoś. z tad me zdesperowani e i pomysły by pod wyjmowaną wyściółka równomiernie doczepić trwale jakiś balast przyklejany z materiału,, problem rozmiaru winien zniknąć,, Zbycho,, z całym szacunkiem /ciach tamten sezon przesmigałem w polskim kasku firmy tornado, za 70 zł:) , ale stwierdziłęm ze póki nei wiem czego chce nie wydam 500 czy 70o zł, Padłem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 tamten sezon przesmigałem w polskim kasku firmy tornado, za 70 zł:) , ale stwierdziłęm ze póki nei wiem czego chce nie wydam 500 czy 70o zł, Ciesz sie, ze nie miales zadnego nieplanowanego kontaktu z asfaltem, bo wtedy mogloby sie okazac, ze juz innego kasku nie bedziesz mial potrzeby wybierac :banghead: Powiem wam, ze moj shoei xr-1100 spelnil swoja role w 100% przy uderzeniu w asfalt. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 miałem w tornado czy tiger kontakt z asfaltem przy 80km/h bo się w zakręt nie zmieściłem i powiem tak, jak bym jechał w kasku bez szczeki ale za milion złotych to bym tej szczeki już nie miał a ten tiger mnie uratował :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spili Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Kupiłem :biggrin: Sprzęt pierwsza klasa... A cichy jest że hej... Przynajmniej w porównaniu do mojego starego Caberga... Szczerze polecam... Cytuj http://www.paneuropean-klub.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 dotychczas zjezdziłem wszystkie NOLANY 101 , 102 ,103 :icon_rolleyes: no i kupiłem Schubertha C3 :cool: powiem tak to nie kask to Schuberth :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: jest zaje........y naprawde polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Test Schubertha C3 na motogen.pl - link Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi