klub_AA Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Moja dzisiejsza przygoda z PTU Dzwonie do PTU w Lodzi bo wyczytalem na necie, ze maja cos takiego jak motor pakiet ktory jest pakietem zawierajacym OC, AC i NW dla motocyklistow. http://www.ptu.pl/?page=1043&group_ … d_id=62557 Jak byk stoi na stronie i tu cytat: Do kogo jest skierowana oferta? Motor Pakiet skierowany jest do posiadaczy następujących kategorii motocykli: turystyczne, sportowo-turystyczne, naked bike, choppery, cruiser, Harley-Davidson, classic. Wiec pierwsze pytanie przemilej Pani - jaki mam motocykl? To ja mowie ze naked bike. To ona mi mowi ze nie ubezpiecze bo w lutym wycofali z ubezpieczenia naked bike. Chcialem byc sprytny wiec mowie a wie Pani co, to chyba jest jednak sportowo-turystyczny. a ona, ze sportowo-turystyczne tez wycofali. No to zrezygnowany pytam czy wogole ubezpieczaja moto? Ona mowi ze TAK ale dostala pismo, ktore ma wlasnie przed soba i tam jest napisane ze nie ubezpieczaja takich motowrow jak: turystyczne, sportowo-turystyczne, naked bike, choppery, cruiser, Harley-Davidson, classic czyli dokladnie te same, ktore wymienione sa na stronie jako mozliwe do ubezpieczenia Po krotkiej konsternacji uznalem, ze moja dalsza rozmowa z ta przemila Pania jest bezcelowa. Zadzownilem do Piotrkowa pomyslalem ze moze tam czegos wiecej sie dowiem. Niestety tam Pani tez nie umiala mi pomoc ale przynajmniej powiedziala szczerze ze sama tego nie rozumie i oddzwoni. Nie oddzwonila... Dodzwonilem sie do Wawy i co ciekawe tam ubezpieczaja naked bike ale sportowo-turystyczntch nie!!! Jakie bylo moje zdziwienie kiedy Pani wyliczajac mi stawke pytajac o model motocykla stwierdzila, ze yamaha fz6n nie jest nakedem a motorem sportowo-turystycznym i bardzo jej przykro ale motocykla w pakiecie ubezpieczyc mi nie moze. Polecam PTU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 w dziale reklamy był chyba przedstawiciel oferujący ww pakiet, więc możesz zapytać jak to jest jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klub_AA Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 w dziale reklamy był chyba przedstawiciel oferujący ww pakiet, więc możesz zapytać jak to jest jsz Nie ja juz podziekowalem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 ja mam inny problem: ostatnio do mnie dzwonia rozne lachy i a to sprzedaja mi majtki a to ubezpieczenia itd i maja moje dane raz powiedziano mi ze maja z jakiejs firmy Axion czy Aksjom na ul. Postepu wczoraj zadzwonil do mnie koles ze sklepu z cz. motocyklowymi k.... co to za ochrona danych w tym kraju? nie moge tej firmy namierzyc. moze kojarzycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 nie moge tej firmy namierzyc. moze kojarzycie? acxiom.com ode mnie już dostali żądanie usunięcia danych z bazy, miałem to samo jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi