emass Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Tego typu ogłoszenia to nic innego jak nabijanie w butelke allegro. Zresztą powinni takie oferty wyrzucać bo tylko przeszkadzają podczas szukania potrzebnych rzeczy i wprowadzaja zamieszanie i zmylenie. Ot takie moje skromne zdanie na ten temat. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Jakoś niedawno, ktoś tu się chwalił, że za jednego? bodajże funta, kupił BMW.Chyba Kjuik, ale nie jestem pewien.Sytuacja chyba podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 kontaktowałem się z kolesiem, koleś miło odpisał na maila i poprosił o kontakt telefoniczny, zadzwoniłem i pogadałem nic nie kombinował chciał mi nawet wysyłać coś tam jakieś graty :) odpuściłem mu i powiedziałem żeby na przyszłość uważał bo nie każdy jest taki wyrozumiały, podziękował i oki, tak to rozumiem inaczej bym się zachował pewnie wobec cwaniaczyny jakiegoś bo takich nie znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 kontaktowałem się z kolesiem, koleś miło odpisał na maila i poprosił o kontakt telefoniczny, zadzwoniłem i pogadałem nic nie kombinował chciał mi nawet wysyłać coś tam jakieś graty :) odpuściłem mu i powiedziałem żeby na przyszłość uważał bo nie każdy jest taki wyrozumiały, podziękował i oki, tak to rozumiem inaczej bym się zachował pewnie wobec cwaniaczyny jakiegoś bo takich nie znoszę Czyli zrozumiał, że musiałby wydać sprzęt. Zastanawia mnie coś innego.Koleś na żadnej aukcji nie zapodaje zdjęć. Wszystko można kupić w całości, a tak naprawdę tylko części. Czy to czasem nie z wędki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 też mi to przeszło przez myśl, ale albo on tak dobrze grał ale raczej nie, wg mnie nie ma aparatu albo nie potrafi wstawić foty, nawet mnie tam się radził i pytał jak sprzedawać na allegro itd, ale brak tych umiejętności i doświadczenia sprzedaży na allegro nie wyklucza lewego towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Sprawdziłem gostka. Na policji w Aleksandrowie k . jest podejrzany o handel rzeczami niewiadomego pochodzenia.Komu zaginął motorek, sprawdźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ja wylicytowałem motocykl za 3300zł, potem była sprawa w sądzie, i ani moto, ani satysfakcji. Wylicytowałeś? Czyli wygrałeś aukcje nie przez "błąd" wystawiającego aukcje, a po prostu za cenę jaką osiągnąłeś w licytacji. Jak na jakiej podstawie sąd orzekł werdykt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi