Aldi 1980 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 I jak tam? udało się opanować nerwy?Udało się !!!! :) wczoraj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq82 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam forumowiczów mam pytanko do was , nigdy wcześniej nie jeździłem na motorze , aktualnie za mną już 6 h jazdy po placu. motorem 125 ( egzamin na A ) i czy na egzaminie muszę przy wolny slalomie obracać się do tyłu w stronę skrętu i tak samo przy "8" będąc po środku obracać sie w prawo lewo , bo moj instruktór mówi że musze się obracać/patrzeć lewo-prawo , a na większośći filmików na youtube nie widać zeby kierowca się obracał-patrzył , plus gdzies przeczytałem ze nie jest wymagane patrzenie przy wolnym slalomie lewo-prawo jedynie jak ruszamy , możecie wyjaśnic i którego dnia konczy się okres zdawania na A ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_k Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Udało się !!!! :) wczoraj :)GRATULACJE!!!! Ja juz tez po :) LWG Witam forumowiczów mam pytanko do was , nigdy wcześniej nie jeździłem na motorze , aktualnie za mną już 6 h jazdy po placu. motorem 125 ( egzamin na A ) i czy na egzaminie muszę przy wolny slalomie obracać się do tyłu w stronę skrętu i tak samo przy "8" będąc po środku obracać sie w prawo lewo , bo moj instruktór mówi że musze się obracać/patrzeć lewo-prawo , a na większośći filmików na youtube nie widać zeby kierowca się obracał-patrzył , plus gdzies przeczytałem ze nie jest wymagane patrzenie przy wolnym slalomie lewo-prawo jedynie jak ruszamy , możecie wyjaśnic i którego dnia konczy się okres zdawania na A ?Obracać musisz się przy ruszaniu, juz podczas samego slalomu nie. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gold wing Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Witam forumowiczów mam pytanko do was , nigdy wcześniej nie jeździłem na motorze , aktualnie za mną już 6 h jazdy po placu. motorem 125 ( egzamin na A ) i czy na egzaminie muszę przy wolny slalomie obracać się do tyłu w stronę skrętu i tak samo przy "8" będąc po środku obracać sie w prawo lewo , bo moj instruktór mówi że musze się obracać/patrzeć lewo-prawo , a na większośći filmików na youtube nie widać zeby kierowca się obracał-patrzył , plus gdzies przeczytałem ze nie jest wymagane patrzenie przy wolnym slalomie lewo-prawo jedynie jak ruszamy , możecie wyjaśnic i którego dnia konczy się okres zdawania na A ? Podczas slalomu wolnego nie musisz się rozglądać, rozglądasz się zanim ruszysz. Robiąc "8" patrzysz w kierunku, w którym skręcasz, będąc na środku ósemki nie musisz patrzeć w lewo i w prawo. Co do końca egzaminów na kat. A to w większości ośrodków są prowadzone dopóki warunki atmosferyczne na to pozwolą. Cytuj Niczego w życiu nie należy się bać,Należy to tylko zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gold wing Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 http://www.motocaina.pl/O_paradoksach_prawa_jazdy_kat_A_A1_A2_AM_rozmawiamy_z_Tomkiem_Kulikiem_instruktorem,0,15681,0.html Artykuł ogólnie warty przeczytania. Jeśli chodzi o egzamin w WORD Warszawa to istnieje możliwość zdawania na innym motocyklu niż Suzuki Gladius. Wiem to, gdyż wypożyczam taki motocykl na potrzeby egzaminacyjne i kilka osób w tym sezonie uzyskało kat. A zdając na innym motocyklu. Cytuj Niczego w życiu nie należy się bać,Należy to tylko zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi