sitars Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam Dostałam maila od znajomej, która znalazła się w tarapatach: "Moi Drodzy, bardzo trudno pisać mi tego maila, ale życie zmusza mnie do poszukiwania pomocy. Od ponad tygodnia jestem pacjentem z rozpoznaniem, które daje mi aż i tylko 70% szans na przeżycie. To ostra białaczka w bardzo złośliwym wydaniu. Rozpoczęłam agresywną terapię, która musi być wsparta podaniem krwi. Mam nadzieję, że wszyscy, do których wysyłam tę wiadomość, zachowali mnie dobrze w pamięci. Jeżeli ta historia może skończyć się dobrze... Może znajdzie się ktoś, kto zechce oddać dla mnie krew. To na pewno pomoże mi uratować życie. Krew można oddawać bez ograniczeń (każda grupa) i w całej Polsce. Najważniejsze by oddać krew na moje nazwisko, w zamian dostaje się zaświadczenie, które powinno trafić tu - do Instytutu Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie. Najprościej wysłać je na nr faxu 022 349 63 35. To jest link do strony Warszawskiej Regionalnej Stacji Krwiodawstwa http://www.rckik-warszawa.com.pl Życzę Wam wszystkiego dobrego. Elżbieta Jabłońska P.S. Ten mail to prośba o życie, będę wdzięczna, jeśli trafi do wielu odbiorców." Jeśli możecie mi, jej pomóc to proszę o oddanie krwi ze wskazaniem: Elżbieta Jabłońska Instytutu Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie nr faxu 022 3496335. Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja się na to piszę,jutro oddam i sfaksuję :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja również. Sitars, czy mogę Twoją info rozflancować po znanych mi forach, gdzie również są ludziska dobrej woli? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Byłam, oddałam, przefaksowałam. Na zdrowie! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja również. Sitars, czy mogę Twoją info rozflancować po znanych mi forach, gdzie również są ludziska dobrej woli? :smile: Oczywiście, dziękuję Wam. Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Pozwolilam sobie przekopiować najświeższe info z innego forum. "Z ostatniej chwili dla warszawiaków i bywalców Autokar w którym mozna bedzie oddać krew dla Eli przyjedzie wczesniej. Bedzie stał 18.02.10 r. (czwartek) przy ul. Gabriela Piotra Boduena 3/5 (miedzy ul. Jasną a Pl. Powstańców Warszawy) od 9 do 14. Prosze mieć ze sobą dokument ze zdjeciem i numerem pesel, zjeść lekkie sniadanie (nie tłuste) i pić duzo wody jutro, zeby rozrzedzić krew." Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi