_Ra_ Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 a to nie przypadkiem Olek-motocykle? Bo gdy ja chciałem od nich klocki hamulcowe Vesrah, to miałem identyczną sytuację - są, ale nie na stanie :) Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 olek motocykle wogole mnie olał. Wiem ze maja Vesrahy w ofercie natomiast moich tarcz akurat NIE.. Na maile nie odpowiadaja wiec dalem sobie spokoj. Do mojego modelu ciezko dostac dobre zamienniki najlatwiej wlasnie chyba NG kwestie chinoli rozwazalem ale jednak postawilem na jakosc.VESRAH byly na 1 miejscu rowniez z uwagi na cene 450 za sztuke to jak za chinole ale jak na zlosc nigdzie ich nie ma ;/ Trudno oby NG daly rade ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIKERX Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Moim zdaniem NG to dobre tarcze, z homologajca. Nie odbiegaja jakoscia od rozpowszechnionych u nas tarcz EBC a cena jest korzystniejsza :) Podobnie jak VESRAH - godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksheep Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Podbijam.Przymierzam się do zakupu gdyż obecne zeszły do 3mm, choć są równiótkie. Tarcze NG są w tej chwili chyba w najkorzystniejszych cenach, najtaniej znalazłem za 515pln jedna, w serwisie mówią, że może się im uda ściągnąć za 500. EBC zaczynają się od 660. A raczej w droższe nie chcę się bawić.Jeszcze na ebayu na szybko znalazłem jakieś wynalazki z Anglii niby para za ok 150funtów...ale chyba wybór padnie na NG, może od razu klocki się zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi