Starszy Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Znaczki dotarły do mnie wczoraj, dziękuję Starszy Pozdrawiam ...Poczta chyba w ramach oszczędności pieszo doręcza, bo wysłane były o ho ho !, albo i wcześniej ...prioritetem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pklepa Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Starszy,piny dzis dotarły.Piękne dzięki.Podochociłem się dziś ,"odpaliłem sprzęta" i zainicjowałem nowy sezon .Wiosna ,panowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Wszyscy mają Piny mam i Ja - dotarły dzisiaj są ładniejsze niż na zdjęciu Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 info ..... jest jeszcze 10 szt. pin-ów, zapraszam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ...info - melduje, że zostało 5 szt. pinów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ...info - melduje, że zostało 5 szt. pinów... Panie Starszy a tak w ogóle to ile pojszło wam tych pinów ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Panie Starszy a tak w ogóle to ile pojszło wam tych pinów ?? :biggrin: ....o ho ho !, albo i więcej, a tak w ogóle to tajemnica wojskowa - a tak naprawdę to zostało jeszcze 4 szt jak by ktoś jeszcze był chętny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ....o ho ho !, albo i więcej, a tak w ogóle to tajemnica wojskowa - a tak naprawdę to zostało jeszcze 4 szt jak by ktoś jeszcze był chętny ! pytam z ciekawości ilu mogę spotkać na drogach w Polsce :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaj Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzięki Starszy, pin doszedł tak że jest o jednego więcej na drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 jak jeszcze cos zostalo to prosze o PW PS. zreszta ja wyslalem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 info...na dzień dzisiejszy zostało ostatnie 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 ...Info : pinów już nie ma ! - do następnego roku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 WoW :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi