majkelpl Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) O daj spokoj z tym przekomarzaniem sie :buttrock: Zajebistego miales Wildka i bardzo ladnie sie prezentowal, ale .... jak ale mnie troche ciut za duzo miales tych dodatkow. Sam pisales ze wazyl ze wszystkim ponad 500 kilo :eek: Ja rozumiem ze cruiser to przede wszystkim wyglad i majestatyczna jazda, ale bez przesady :crossy: Nie gadaj tyle tylko foty zapodawaj :notworthy: Edytowane 7 Lutego 2010 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Gratuluję nowej maszyny A mi się podoba jak maszynka jest tak ubrana . Ja tez mam tyle pierdół i cały czas głowa myśli co jeszcze tam mozna włóżyć ale kiedyś tam trzeba skończyc bo i po głowie juz chodzi zmiana na inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) Ubierzcie tak sprzęt w gadżety własnej roboty, to będzie szacun wtedy. Narazie musimy podążać za zachodem i wyszydzać dodatki z katalogów. Jak kupiłem Electrę to od razu zdjąłem kilka fabrycznych dodatków z którymi była. Przede wszystkim deflektory wiatru przy owiewce, zderzaki, gejowską ramkę z podszybia i skróciłem szybę co by nie zasłaniała mi wiatru w oczach, odłączyłem boczne, podświetlanie listwy kufra, zdjąłem "talerze" osłaniające przednie tarcze hamulcowe itd. I od razu moto lepiej wygląda. Na nadchodzący sezon górny kufer idzie w kosmos, siedzonko będzie solo i przedłużenie przedniego błotnika krótsze, mniej odpustowe. :biggrin: Ale każdy robi to co lubi. Dla jednych liczy się ubrane moto, dla innych liczy się jazda. Pozdro. Edytowane 7 Lutego 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Ubierzcie tak sprzęt w gadżety własnej roboty, to będzie szacun wtedy. Narazie musimy podążać za zachodem i wyszydzać dodatki z katalogów. Jak kupiłem Electrę to od razu zdjąłem kilka fabrycznych dodatków z którymi była. Przede wszystkim deflektory wiatru przy owiewce, zderzaki, gejowską ramkę z podszybia i skróciłem szybę co by nie zasłaniała mi wiatru w oczach, odłączyłem boczne, podświetlanie listwy kufra, zdjąłem "talerze" osłaniające przednie tarcze hamulcowe itd. I od razu moto lepiej wygląda. Na nadchodzący sezon górny kufer idzie w kosmos, siedzonko będzie solo i przedłużenie przedniego błotnika krótsze, mniej odpustowe. :biggrin: Ale każdy robi to co lubi. Dla jednych liczy się ubrane moto, dla innych liczy się jazda. Pozdro. [ NO właśnie.. w własna produkcje ubieralem Drag sSary i teraz wydaje mi sie ,ze to bylo badziewie a co do Elektry to nie ma tam nic gejowskiego . Dla NICH jest Goldwing 1800 ! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Nie bez powodu nazywa się Honda GayWing. :biggrin: Latałem GL1800 chwilkę, jedyne co mi się podobało to zostawianie krech na asfalcie ruszając spod świateł. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamusial Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Gratuluję maszyny. Pozazdrościć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostell Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 do "gurim"- widze( z innych postów też) ze lubisz marudzenie... jak juz napisałem kiedyś "jeden lubi pomarańcze a inny banany" i chwała każdemu i szacun że to w ogóle robi...bez krytyki, trzeba to po prostu uszanować... ja naprzykład swojego vtx oprócz sakw (potrzebne ) no i mooooże kiedys szyby nie mam zamiaru przerabiać...lubie oryginał, taki mi sie podobał i nie przesune nawet kierunków żeby wieksze sakwy wsadzić...ale zawsze podziwiam takich gości bo najważniejsza jest pasja, niezależnie w jakim wydaniu... Pozdrawiam wszystkich! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi