Nico Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Czy gazniki z F3 podejdą do F2 ? Z tego co wiem to zmiana objęła zastosowanie w f3 czujnika położenia przepustnicy i doładowania powietrzem. Przerabiał to już ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Nikt nic nie wie? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Podejść podejdą tylko po co ??No i trzeba wyeliminować czujnik położenia przepustnicy...Na stunt poland ziomale takie zamiany robili kiedyś czytałem..Pozdro.. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Podejść podejdą tylko po co ??No i trzeba wyeliminować czujnik położenia przepustnicy...Na stunt poland ziomale takie zamiany robili kiedyś czytałem..Pozdro.. :crossy: Ano po to zeby sprawdzic zapasowy piec od f2.Mam silnik i gazniory od f3, wiec jesli taki zestaw da rade to bym nie musial demontowac gaznikow z kompletnej f2, ktora sobie zimuje w garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi