WLD_Wlodi Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 (edytowane) Witam, czy jest mozliwosc zmiany nazwy pojazdu w dowodzie? Został zmieniony silnik, pojemnosc silnika to yyy, pojemnosc w dowodzie wpisana "yyy", ale nazwa motocykla w dowodzie to (model + pojemność) "model xxx"(x to pojemność). Motocykl juz jest zarejestrowany. Edytowane 2 Lutego 2010 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 a jakbyś tak był uprzejmy przejrzeć tematy w tym dziale z ostatnich paru tygodni... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 a jakbyś tak był uprzejmy przejrzeć tematy w tym dziale z ostatnich paru tygodni... jsz Szukałem, czytałem. Chodzi mi o to że załóżmy mam GSXRa 600. W dowodzie jest wpisane "Motocykl Suzuki GSXR 600". Załóżmy że zmieniłem silnik na 750, i zgłosiłem ten fakt na przeglądzie. No i mam "Motocykl Suzuki GSXR 600", i wpisane "Pojemność silnika - 750cc", a chciałbym żeby było "Motocykl Suzuki GSXR 750". Czy jest taka możliwość? To co podałem wyżej to tylko przykład. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Nie ma takiej możliwości, model motocykla masz wybity na ramie, masz jak piszesz GSXra 600 z silnikiem z innego motocykla.GSXr 750 to zupełnie co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi