Mariusz M. Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam, Czy może orientuje się, gdzie można kupić buty marki Sidi? Przymierzam się do zakupu modelu Strada Rain, ale nie widzi mi się kupowanie ich przez internet, bez przymiarki. Szukam wobec tego salonu/sklepu, gdzie mogłyby być dostępne. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Na necie wypatrzyłem buty SIDI COBRA. Niby nowy model, czy ktoś z was miał z tymi butami do czynienia. Bo cena nie najgorsza to może się skuszę. http://www.defender.net.pl/product-pol-280...SIDI-COBRA.html Edytowane 31 Stycznia 2010 przez colahondax11 Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Faktycznie prawie identyczne, różnią się tylko "piętką". Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie tylko. B2 nie mają wentylacji, a osłona zewnętrznej strony kostek w Cobrach (przynajmniej na zdjęciach) wygląda słabiej niż w B2. Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xede Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 niedaleko do wawy masz moto akcesoria chociazby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie tylko. B2 nie mają wentylacji, a osłona zewnętrznej strony kostek w Cobrach (przynajmniej na zdjęciach) wygląda słabiej niż w B2. No, przy tych cobrach nie ma "żeberka" z plastiku w tylnej części buta. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 http://www.tarbor.pl/index.php?mode=sklepy http://motostyl.pl/ Albo opcja Szukaj. Wielkie dzięki! Zajrzę tam przy najbliższej okazji. A może wie ktoś coś na temat Sidi we Wrocławiu?:) Pozdrawiam, Mariusz M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Motorbiker na Łokietka ma. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Motorbiker na Łokietka ma. Oo, super! Miałem właśnie tam podjechać, a teraz mam pewność, że jest po co:). Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam, Czy może orientuje się, gdzie można kupić buty marki Sidi? Przymierzam się do zakupu modelu Strada Rain, ale nie widzi mi się kupowanie ich przez internet, bez przymiarki. Szukam wobec tego salonu/sklepu, gdzie mogłyby być dostępne. Z góry dzięki za pomoc. motoakcesoria w markach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 MCS na Prymasa w Warszawie ma Sidi, podobnie Motorista na Kopijników. Rowniez Free&Fun w Sekocinie. Wrocka nie znaju :bigrazz: W moto-akcesoriach byli tak mili i sciagneli mi czterdziestke Vertigo do przymiarki - bez zadnej deklaracji kupna. Ale kupilem:) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warren Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Szukam opinii uzytkowników SIDI STREETBURNER - czy warto krótkie buty, czy się sprawdzają w mieście i jak w trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Dzięki wszystkim za pomoc. Udało mi się trochę pomierzyć buty, ale okazało się, że Sidi ma dziwną numerację i nie mogę sobie nic dopasować. Może ktoś mialby coś do polecenia z podobnej półki. Szukam butów sportowo-turystycznych, koniecznie z membraną. Przymierzałem się do Sidi Mega Gore, ale jak wspomniałem nic z tego...Sprzedawca polecił mi Spyke Sport Tourer, mi z kolei po głowie chodzi TCX Competizione S Gore-Tex. Te pierwsze są sporo tańsze, ale nie wiem jak się sprawdza ich membrana. Może ktoś ma doświadczenia z butami firmy Spyke? Pozdrawiam, Mariusz M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi