Skocz do zawartości

enduro 80 do 3100

michoa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam

szybki opis :D kupię : dt80lc2, mtx80, crm 75/80, cre50

warunki:

-zarejestrowany w PL (szczegóły na pw ale nie interesują mnie motocykle bez kwitów albo do rejestracji)

-województwa : łodzkie, mazowieckie, może jeszcze świętokrzyskie na 100% odpada pomorze, okolice Białegostoku Sanoka itp(za daleko)

-90% sprawny tzn: może być coś obite, urwane jakiś brak akumulatora, kierunkowskazów, niesprawny zegar, łyse kapcie też dopuszczam mam zapas :D ale silnik ma być igła, rama prosta niespawana, ogólnie egzemplarz do jazdy bez wkładu finansowego )

-miłoby było gdyby miał fabryczny normalny wydech a nie łomotrurke zamiast końcówki ale to sobie poprawie jeśli reszta będzie ok

-cenowo to ja to widze tak: za dt80 moge dać pełne 3100 ale za ładną sztuke, mtx 80 chłodzony cieczą do 2700 ale musi być naprawdę igła, mtx 80 chłodzony powietrzem max 2200, crm i cre moge dać pełne 3100(wszystko jeszcze do dogadania )

-nie interesują mnie suzuki ts, mtx i dt50 i dt80 chłodzona powietrzem

oferty na pw

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

• 3 tygodnie później...