Cryona Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 (edytowane) Simson s51- 60ccm, r. prod. 1989, siedzenie od enduro, podniesiony wydech, opony i napęd w dobrym stanie,motocykl zadbany, garażowany. Yamaha DT, 80 ccm, zarejestrowana jako motorower, rok. produkcji 1992, blokady nie zdejmowane, nowa opona (tył) założona w zeszłym roku, wszystko sprawne z wyjątkiemk blokady (zamku na kluczyk) w kanapie, ale języczek zapinający jest ok. Motocykl zadbany, garażowany. W motocykle włożyłem wiele czau i pracy, jednak jestem zmuszony zmienić kaliber, dlatego sprzedaję. możliwy dowóz za pokryciem kosztów paliwa (woj. podlaskie) Zachęcam do pytań i obejrzenia motocykla przed zakupem - okolice Siemiatycz. motocykle oczywiście dostępne oddzielnie :P cena do uzg. Wszelkie pytania, wys łanie zdjęć itp. - gg. 3602181 tel. kom. 723631727 Edytowane 30 Stycznia 2010 przez Cryona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Pomieszkuję czasami w Tołwinie pod Siemiatyczami i jakoś nie widziałem tam DeTki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cryona Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 mhm, Yamaha głównie jeździ po lasach nad Bugiem, więc trudno abyś ją widział :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 A to tam bardzo rzadko bywam. Dziurawy jakiś ten Bug, idziesz sobie spokojnie z wodą po kolana i nagle chlup w dziurę po szyję :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meitras12 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ile chcesz za tego simka? Jak możesz to podeślij mi zdjęcia na email : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cryona Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 zdjęcia prześlę albo po tym weekendzie albo po następnym, gdy pojadę do domu proszę o cierpliwość;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi