reddevill Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Czy jest może w Katowicach jakiś klub motocyklowy? Zawsze jeździłem z paczką ale oni pozamieniali motocykle na żony i teraz jestem sam jak palec! Chciałbym wstąpic do jakiegoś klubu i razem z nimi pomykac! Ale szukam i nie umie znaleśc takiego z Katowic. Jak macie jakąś grupę to dajcie znac chętnie się przyłącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 W Gliwicach - w sumie blisko - masz WRM MC z "klubhałsem". Możesz się koło nas pokręcić; chłopaki ze Śląska sporo jeżdżą, spotykają się, organizują zloty. Towarzycho w miarę spokojne i sympatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 A to musisz od razu do klubu się pakować? Wystarczy załapać się do jakiejś grupki z którą można latać. Może jest tam jakieś lokalne forum moto gdzie spotkasz takich ludzi. Przeważnie są takie fora. U Nas jest forum lokalne, jest ekipa która lata razem, organizują ogniska, pikniki i różne akcje. W każdym większym mieście chyba znajdziesz taką ekipę. Ewentualnie rzuć okiem na fora lokalne na tymże tutaj forum, tam pewnie będą ludziki z Twojej okolicy. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broth Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zapraszam na forum śląskich motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Przyjedz do Rudy ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddevill Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 GKS Katowice. :bigrazz: No mowa ! Jestem z Katowic i jestem za GKS-em ! To chyba normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 No mowa ! Jestem z Katowic i jestem za GKS-em ! To chyba normalne forum.motocykle.slask.pl zapraszam do działu zloty/imprezy/ przejażdżki i do tematu Ekipa Rybnik, żory i okolice. Sporo chłopaków jeździ, niezrzeszonych. A śmigamy wszędzie. Pozdrr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi