misiek9221 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam Mam motorower Keeway model JC50Q. Jego rok produkcji jest 2004 rok. Chciałbym się zapyta w jakiej cenie można go sprzedac na allegro. Jest na chodzie papiery i ubezpieczenia również jest. Wszystko sprawne tylko niestety nie mam przedniego błotnika, ale poza tym jest ok. Kupiłem go za 4 dwa lata temu. Będę wdzięczny za pomoc. pozdro misiek9221 :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nie licz że ktoś to kupi, chyba że wystawisz za marne grosze. Smutna rzeczywistość chinoli. Wrzuć na allegro, zobaczysz czy w ogóle ktoś jest chętny. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek9221 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) A to spoko a mniej więcej za ile można coś takiego wystawic??? Żeby chociaż cokolwiek dostac :biggrin: Edytowane 23 Stycznia 2010 przez misiek9221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 To keeway czy kingway? Bo różnica jest duża w jakości. To drugie to faktycznie china. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam Mam motorower Keeway model JC50Q. Nie wiem za bardzo co to za model?jaką ma nazwe chyba że to podróba tzn ze to czterosuw. To jak każdemu wiadomo keeway nie produkuje skuterów z silnikami 4T wyłącznie 2T :smile: Na allegro sprzeda się wszystko tylko zależy za jaką kase... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek9221 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No dokładnie to mam choppera 50, w dowodzie pisze ze to model JC50Q:) Tak jest to czterosów. To nie jest skuter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 JC50Q-ile? Po "Q" powinna być jeszcze cyfra lub litera. Ale sądząc po oznaczeniu JC50Q to jest zwykły chinol. Czego się spodziewaliście po Keeway? Amerykańskiego V8? :biggrin: Kingway też jest JC50Q, jest JC50QT i są jeszcze inne JC. Wszystkie robione przez tych samych producentów co inne chinole typu Zipp, Romet czy Keeway. Importer daje swoją magiczną nazwę i wciska że to nie chinol. Tak jak niektózy wciskają że niby chinol ale montowany na Węgrzech czy w Niemcowni. :banghead: Zapoda foty tego typu motocykla, mogą być z internetu, co byśmy wiedzieli o czym gadamy. Pzdr. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Powiem tyle;to nie jest keeway :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi