na koło Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 W tym wieku na komfort się średnio patrzy chyba, że jestem inny :biggrin: . Zrób przymiarke do omegi i będziesz wiedział czy się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 W tym wieku na komfort się średnio patrzy chyba, że jestem inny :biggrin: . Zrób przymiarke do omegi i będziesz wiedział czy się nada. To nie tyle od wieku co od ilości przejeżdzanych rocznie kilometrów :) jak robisz 10 tys to możesz śmigac sportową furą z twardym zawieszeniem itp itd. Jak robisz 50, 80 tys. czy więcej to punkt widzenia zbliża się bardziej do punktu siedzenenia czyli problemu "bolącego tyłka i pleców" ;) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ja mieszkam w Norwegi wiec do polski bede robil trasy po 1300 km w jedna strone :P A jak juz zajade to zapewne w wakacje i gdzies by sie pojechalo w gory a odemnie to 700km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ja mieszkam w Norwegi wiec do polski bede robil trasy po 1300 km w jedna strone :P A jak juz zajade to zapewne w wakacje i gdzies by sie pojechalo w gory a odemnie to 700km... Po co w góry jedż nad morze,tam masz jod :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Powiem Ci tak ..... mam 194 cm i jak lece swoim Jeep GC jest ok ...... w lato musiałem zrobić 3300 km do mojej żony i po 200 km w jej "zajebistej" X5 BMW wysiadały mi kolana ..... tragedia, ból nie do opisania ....... więc poprzymierzaj sie a najlepiej weż auto na kilka dni i zobacz gdzie będzie najwygodniej :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 ...... w lato musiałem zrobić 3300 km do mojej żony... Masz żone z Etiopii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Masz żone z Etiopii ? Do Etiopii jest dalej Naczelny Geografie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Żebyś kolego nie narzekał... Tutaj się zmieścisz na bank, oczywiście na tylnej kanapie.. a jaaaaak!! :) http://upscalehype.com/wp-content/uploads/...andaulet_02.jpg http://www.superst4r.com/wp-content/upload...h-landaulet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 przemyśl jeszcze mondeo , regulacja kierownicy to coś wspaniałego przy wsiadaniu i można całkiem konkret cofnąć fotel , jest tylko szkopuł z gazem, albo pilnujesz prędkości i zmagasz się z bólem prawej nogi albo trzymasz swobodnie na gazie i suniesz 190-200 po autostradzie więc tempomat przy tym aucie to dobre rozwiązanie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Po co w góry jedż nad morze,tam masz jod bigrazz.gif Nad morzem to jest pare razy do roku :P a w gory to jade z ekipa bo tam jeden ma domek nad jeziorem :P A mondeo mi sie za bardzo nie podobaja, i ponoc bardzo awaryjne sa. Ale czy to prawda to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ludzie nie będzie wygodnych aut dla kogoś o wzroście wyższym niż 185 cm;] Ja przy swoich marnych 180 czasem mam problemy z kolanami w niektórych samochodach nie dopiero 2 metrowy chłop który mógłby grac role sekwoi w teatrze. Zresztą za tobą i tak nikt nie usiądzie (chyba ze pies) bo w rzadko którym aucie jest tak ze jak odsuniesz fotel do samego końca zostaje jeszcze miejsce dla pasażera. Jak chcesz mieć wygodę to kup coś z mnóstwem regulacji fotela (wspomniane BMW nie wypada tu najgorzej ale monde też nie głupie). W sierze mojego kuzyna przespawanie sanek o 1 cm wystarczyło. Trochę też fotel utopiłem i jeździło mu się nadzwyczaj wygodnie. Znajomemu drwalowi który ma nogę jak moje 2 przerabiałem pedały zmieniłem deczko rozstaw i skok pedału gazu, też był zadowolony a zabieg trwał może z 20 minut. A jak nie chcesz nic przerabiać to np. BMW serii 7;] Zmieścisz się na pewno, a i jak zaczyna strzelać to to pancerne auto uchroni cie troszeczkę od kul... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Najtańsza Omega (jeszcze tańsze ale paskudne - Scorpio), audi A6 i A8. W tych autach nawet za rosłym kierowca jest jeszcze miejsce. I nie pisze tego teoretycznie ;) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ludzie nie będzie wygodnych aut dla kogoś o wzroście wyższym niż 185 cm;] Ja przy swoich marnych 180 czasem mam problemy z kolanami w niektórych samochodach nie dopiero 2 metrowy chłop który mógłby grac role sekwoi w teatrze. Zresztą za tobą i tak nikt nie usiądzie (chyba ze pies) bo w rzadko którym aucie jest tak ze jak odsuniesz fotel do samego końca zostaje jeszcze miejsce dla pasażera. Jak chcesz mieć wygodę to kup coś z mnóstwem regulacji fotela (wspomniane BMW nie wypada tu najgorzej ale monde też nie głupie). W sierze mojego kuzyna przespawanie sanek o 1 cm wystarczyło. Trochę też fotel utopiłem i jeździło mu się nadzwyczaj wygodnie. Znajomemu drwalowi który ma nogę jak moje 2 przerabiałem pedały zmieniłem deczko rozstaw i skok pedału gazu, też był zadowolony a zabieg trwał może z 20 minut. A jak nie chcesz nic przerabiać to np. BMW serii 7;] Zmieścisz się na pewno, a i jak zaczyna strzelać to to pancerne auto uchroni cie troszeczkę od kul... Przypadek beznadziejny.Chyba tylko to może Ciebie uratować :bigrazz: http://www.przegubowiec.com/bus/katalog/opis280t4.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 I moge jeszcze dodac ze mam rozmiar buta 50 :P wiec to tez robi troche roznicy na wygodzine wciskania pedalow.... Jak kupie samochod to sie zobaczy z tymi sankami jak to bedzie... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 No to płetw nie potrzebujesz .... Ja mam 47-48 .... zależy od producenta itd ......... no ale z gazem, hamulcem itd. nie mam problemu :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi