arni251 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam mam problem z kmx, bo jak na drodze przycisne mu dobrze to po pewnym momencie spada moc jakby brakło paliwa, musze zredukowac i stopniowo sie bujac do szybszej predkosci bo jak przycisne na maxa to własnie sa te objawy. gaznik czysciłem wszystko jest przedmuchane. Prosze o pomoc bo to wkurza. Tak sie dzieje tylko na drodze a w terenie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam mam problem z kmx, bo jak na drodze przycisne mu dobrze to po pewnym momencie spada moc jakby brakło paliwa, musze zredukowac i stopniowo sie bujac do szybszej predkosci bo jak przycisne na maxa to własnie sa te objawy. gaznik czysciłem wszystko jest przedmuchane. Prosze o pomoc bo to wkurza. Tak sie dzieje tylko na drodze a w terenie jest ok. zawór wydechowy działa ? sprawdzałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Sprawdź czy nie masz zapchanego kranika, możliwe że przy dłuższej jeździe z pełnym gazem nie nadąża napływać paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni251 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 zawór wydechowy działa ? sprawdzałeś ? A gdzie ten zawór jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 A gdzie ten zawór jest??? Po lewej albo prawej stronie cylindra masz dekielek przykręcony. Odkręć go, odpal motor i podczas dodawania gazu mechanizm powinien pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ale jeżeli w terenie chodzi ok wkręca sie do końca to nie zawór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietlef Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 pewnie plywak w gazniku sie zacina ,bo jak w terenie jest ok. to nim troche trzese. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr250r Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 bardzo możliwe że to ten pływak ,a filter dobrze puszcza powietrze ,czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi