wojtek8886 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 sluchajcie clucajcie mnie uwaznie po pierwsze jaki masz cylinder jesli masz 125 to zmien gaznik odrazu na 28 mm jesli masz 160 to 34 mm ps jesli chodzi o gaznik i bedzie sz mial 125 to mozemy sie zamienic na gazniki mam 28 ale zmieniam cylinder na polini 160 bo zatarlem swoja 125 a co do szlifow nie wieze w zadne szlify napewno masz slabe sprezenie sprawdz to u mechanika powinienes miec najlepiej 11 atmosfer ponizej 8 nie radze juz jezdzic jak masz za male sprezenie to mozliwe ze mechanik zrobil cie w ch .... i wyminil tylko tlok a to nie pomoze nastepnie nie wieze w to ze zrobil ktos ci szlif w apce 125 bo nikt takich rzeczy nie robi tak naprawde albo sie tleje wstawia albo kupuje nowy cylinder wiedz nei kombinuj za bardzo z tymi gaznikami bo jeszcze popsujesz sprawdz sprezenie jakie masz silnika najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 sluchajcie clucajcie mnie uwaznie po pierwsze jaki masz cylinder jesli masz 125 to zmien gaznik odrazu na 28 mm jesli masz 160 to 34 mm ps jesli chodzi o gaznik i bedzie sz mial 125 to mozemy sie zamienic na gazniki mam 28 ale zmieniam cylinder na polini 160 bo zatarlem swoja 125 a co do szlifow nie wieze w zadne szlify napewno masz slabe sprezenie sprawdz to u mechanika powinienes miec najlepiej 11 atmosfer ponizej 8 nie radze juz jezdzic jak masz za male sprezenie to mozliwe ze mechanik zrobil cie w ch .... i wyminil tylko tlok a to nie pomoze nastepnie nie wieze w to ze zrobil ktos ci szlif w apce 125 bo nikt takich rzeczy nie robi tak naprawde albo sie tleje wstawia albo kupuje nowy cylinder wiedz nei kombinuj za bardzo z tymi gaznikami bo jeszcze popsujesz sprawdz sprezenie jakie masz silnika najpierw Ale się spieszyłeś z tym pisaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi