flyfly Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) Mam do sprzedania nowy w pudelku kask HJC FS-10 rozmiar M. W malowani fossil red, jak dla mnie, w realu bardzo ladnie sie prezentuje. Cena 550 (na allegro sa w cenach od 670 do 1050). Na zyczenie moge dac real foty. W zestawie jest duży deflektor na nos oraz mniejszy do założenia od dołu kasku. Z wszystkich stron wyjsciolka wyciagana, szybka oczywiscie antifog, anti scratch, zapiecie DD i wysuwana wewnatrz kasku blenda przeciwsloneczna antiscratch. WSZELKIE propozycje GG: 2205539 pozdrawiam HJC FS-10 fotka Edytowane 7 Stycznia 2010 przez flyfly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Gwarancja? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyfly Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 (edytowane) Gwarancja? HJC daje na swoje kaski rok gwarancji producenta. Ale dla pewności kupca, daje gwarancję "rozruchową" jeśli coś by było nie tak po zakupie, i wtedy sprawę gwarancji ja sam bym sobie załatwił i nikogo w problemy nie pakuje... Z tym, że oczywiście z kaskiem jest wszystko OK, więc takiej potrzebny na 99,9% tak czy siak nie będzie, ale dla pewności.... :wink: Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało Edytowane 8 Stycznia 2010 przez flyfly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi