Moto_MareX Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Interesuja mnie opinie, czy ten sprzet jest podatny na telepanie kiera i dalej, czy ktos moze polecic dedykowany amortyzator skretu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Znam parę osób które tym śmigały, czy śmigają i nic takiego w nich nie występuje :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 mialem okacje przejechac sie tym i nic takiego sie nie dzialo nawet przy predkosciach powyzej 200. mysle nawet ze hornet byl bardziej podatny na shimmy niz gsr. co do gsra to moim zdaniem jest on strasznie bardziewnie wykonczony, pod tym wzgledem zdecydowanie przegrywa z szerszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja raczej bałbym się podatności na pękanie ramy :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Sprzęt nie jest podatny na łapanie shimmy. Na pytanie czy warto zastosować amorek, wpływ ma styl jazdy oraz siła fizyczna i spokój psychiczny kierowcy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 moze cos z tym moto jest nie tak ? tego typu sprzety raczej na nie nie sa podatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_MareX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 moze cos z tym moto jest nie tak ? tego typu sprzety raczej na nie nie sa podatne po prostu mnie interesuje czy to moze wystapic. kupilem sprzeta w zimie i sie powoli przygotowuje do sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie powinno banditem 600 latalem 6 lat 2 razy mialem ale tylko przez nasze wspaniale drogi. fazerem 600 tez troche zrobilem kilometrow i tez nic. moj tl zlapal 2 razy ale tylko dlatego ze delikatnie na kolo wstal na 2 biegu i opadl podczasz przyspieszania tak ze twoj nie powinien lapac zadnych szim chyba ze droga po ktorej jezdzisz przypomina kretowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja mam gsxr 750 nieco mocniejszy i miałem okazje pojeździć cbr 900 sc44 i musze stwierdzić że jest kolosalna różnica pod tym względem gsxr jest bardziej stabilny nie trzepie tak ja odwijałem do końca na nierównej drodze na 2 i 3 biegu i nic się nie działo czasami tylko coś łapał a miał prawo częściej w tych warunkach i bez Amora więc wypada dobrze moim zadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi