Piotrek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Siemka, potrzebuję jakiś tel kom. Najbardziej pasuje mi jakiś siemens ze starszych modeli (np coś z serii 45 było by ideałem). Wymagania mam takie, żeby nie miał sim locka, była w komplecie ładowarka oryginalna i żeby działał i co najważniejsze nie wyłączał się sam bez powodu. Czekam na jakieś propozycje. Cena oczywiście im niższa tym lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 leży u mnie se k750i, gdybyś reflektował. jakoś się nie mogę zmobilizować, żeby na allegro wystawić jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 k750i na bank przekracza mój założony budżet :) Interesuje mnie coś naprawdę za grosze, czyli okolice 30 pln. Wiem, że ludzie mają takie fony w domach i tylko im zalegają. Potrzebny mi jest do pewnego projektu (alarm) i dla tego zależy mi na prostocie i taniości takiego telefonu i na org ładowarce, bo będzie cały czas w sieci, a te chińskie badziewia to za bezpieczne nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek29 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 cześć znalazłes juz fona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Gdzieś miałem takiego simensa właśnie z serii 45 jak znajdę to ci prześlę za friko,nie wiem czy koszt przesyłki jest wart tyle co telefon :bigrazz: Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi