szwarc Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ja tez jak zwykle się wybieram. Chciałbym przybyć już do Częstochowy w sobotę. A czy ktoś wie czy i w tym roku będzie organizowany zlot w campingu Oleńka w zeszłym roku i dwa lata temu był w sobotę. Gdzie w Częstochowie można tanio, blisko i dobrze przenocować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz1221 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Jeśli pogoda dopiszę również się zjawie :) szwarc jeśli chodzi o tam te okolice to każdy z moich znajomych polecał właśnie Oleńke, więc chyba to będzie najlepszy wybór. Co do tego, czy tam będzie potem zlot Ci nie powiem, bo dopiero pierwszy raz pojade na JG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Zlotu w Oleńce nie będzie, dostałem wiadomość od jednego z organizatorów: "No nietety nie organizujemy zlotu w tym roku, ponieważ miasto ostatecznie zdecydowało ze na terenie Campingu odbędzie się tylko i wylacznie wystawa psow ktora rowniez miala miejsce w tamtym roku w tym samym czasie co nasza impreza. Jest nam z tego powodu bardzo przykro ale nie mozemy nic z tym zrobic. Przesylam państwu 3 propozycje noclegow najblizej Jasnej Gory moze cos panstwo wybiora z tego: 1. Internat w Cz-wie na jasnogórskiej tel do kierownika internatu Marek Kulesza 607 760 200 2. Hotel Mercure ul. ks.J.Popiełuszki 2 42-200 Częstochowa, Polska tel.: +48 (0) 34 360 31 00 faks: +48 (0) 34 360 32 00 e-mail: [email protected] rezerwacja: [email protected] 3. Hotel - Restauracja Sekwana Adres: Wieluńska 24, 42-200 Częstochowa Telefon: (34) 324-89-54 Strona www: www.hotelsekwana.republika.pl " Nie ma co pojadę sobie na wystawę piesków :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigstach Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 A my lecimy tam pierwszy raz i dla towarzystwa bierzemy 30 osób. Aby tylko pogoda dopisała , bo ze Szczecina kawałek jest ! Pozdrawiamy !! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Drodzy koledzy a powiedzcie mi czy godzina 10 w niedziele 18 kwietnia to godzina wyruszenia parady na Jasną Górę z Górki? Czy może jest jakaś tolerancja odnośnie wyruszenia parady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Z tą paradą, to nie mam zamiaru pakować się na parade :wink: Przynajmniej zachowam w całości sprzęgło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Zdecydowanie nie polecam parady - lepiej przyjechać sobie wcześniej i znaleźć dogodne dla siebie miejsce Mam prośbę, czy możecie podać adresy i kontakty, tanich i przyzwoitych miejsc noclegowych w Częstochowie - i najlepiej jak najbliżej klasztoru - ale to nie jest wymóg. W Oleńce brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Z tą paradą, to nie mam zamiaru pakować się na parade :wink: Przynajmniej zachowam w całości sprzęgło:) Chyba masz racje Tobik...jeszcze to przemyśle. Ktoś jechał już w tej paradzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Szymon,sądząc po ilości ludzi rok temu a było(podobno)okolo 30-35tyś motocykli,to parada musi wyglądać bosko z perspektywy przechodnia ;) Pewnie odwiedzę Częstochowę jak rok temu(bylem pierwszy raz).Chociaz troche km sie zrobi ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Szymon,sądząc po ilości ludzi rok temu a było(podobno)okolo 30-35tyś motocykli,to parada musi wyglądać bosko z perspektywy przechodnia ;) Pewnie odwiedzę Częstochowę jak rok temu(bylem pierwszy raz).Chociaz troche km sie zrobi ;) Wariat mówisz 35 tys??;/Byłem 2 lata temu, teraz prowadzę grupę ok. 10 motocykli ( w tym świeżaki) i trochę przeraża mnie ta parada-chociaż niesamowite uczucie jechać w takiej bandzie;] Zagrzane silniki i spalone sprzęgła to norma;/ A wy jedziecie na Górkę czy od razu na błonie?/No ja też zrobię 700 km lekko;] do zobaczenia w Czewie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ja sobie paradę odpuszczam, bo szkoda mi sprzęta na takie zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Kolega był na Vulcanie. Sprzęgło sie zesmaliło troche, pozatym spocisz sie jak swinia w saunie. Ja mam inny problem, mam zjazd na studiach w ten dzien i nie wiem co uczynic. A byc musze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 no tak ta parada to niestety męczarnia dla motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ze znajomymi też sobie odpuszczamy paradę, szkoda maszyn. I jak tutaj czytam podobne opinie innych, to zaczynam się zastanawiać, czy na błoniach nie będzie czekać więcej ludzi niż jadących w paradzie :bigrazz: Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Witam,ja się wybieram ale niestety na jeden dzień prawdopodobnie na niedziele.Mieszkam niedaleko Poznania i mam takie pytanie;czy jest ktoś kto tak jak ja jedzie na jeden dzień z WLKP. :crossy: Kolego ja jade a mieszkam niedaleko- wiec możemy śmignąc razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi