OLOSUZUKI Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) Ja raczej też pojadę i pewnie jeszcze pare innych osób z okolicy , :icon_biggrin: także ekipa będzie nie wąska;) Edytowane 25 Stycznia 2010 przez OLOSUZUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ja raczej też pojadę i pewnie jeszcze pare innych osób z okolicy , :icon_biggrin: także ekipa będzie nie wąska;) Nie jadę z Wami :icon_razz: Jeździcie za szybko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 przemek96 możesz dołączyć się do Piotrka i do mnie, myślę, że razem pojedziemy, a może i jeszcze co najmniej jedno moto dołączy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 przemek96 możesz dołączyć się do Piotrka i do mnie, myślę, że razem pojedziemy, a może i jeszcze co najmniej jedno moto dołączy :] No ba! Chyba że tworzymy znowu ekipę jak na Górę Św. Anny :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Oby pogoda dopisała, bo w '08r jechaliśmy w deszczu :icon_rolleyes: Pamiętam , ze wtedy to chyba tylko miejscowi przyjechali na sucho. Na szczęście jak ja jechałem to lało tylko w jedną stronę. Jak będę czasowy to może w tym roku też zawitam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) pozdrawiam grupę trójmiejsko-bielsko-bialską ze Zrembic :) może w tym roku powtórzymy sobotni lans przed mszą w Częstochowie? Edytowane 5 Lutego 2010 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 No ba! Chyba że tworzymy znowu ekipę jak na Górę Św. Anny :bigrazz: Ja raczej wypisuję się z jakiejś masówki, bo będę pewnie jechał z dwoma świeżakami w temacie, no może jeden nie tak do końca. Kolega co zanabył xj600 i zrobił na niej może 20 km przed zimą i mój tato na vtx1800, który zrobił na nim 300 metrów, ale czasem śmigał na mojej hondzie, więc nie będzie źle. Więc jak widać, na razie wolę ich nie wypuszczać na szerokie wody jazdy w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kolega co zanabył xj600 i zrobił na niej może 20 km przed zimą i mój tato na vtx1800, który zrobił na nim 300 metrów, ale czasem śmigał na mojej hondzie, więc nie będzie źle. Mam nadzieję że zobaczę tego vtx'a :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja bywałem tam ostatnie lata,ale po tamtym roku,już mi się tam nie podoba i raczej nie pojadę. Za dużo ludzi,impreza przypominała raczej walkę o miejsca do parkowania w tumanach spalin i kurzu niż rozpoczęcie sezonu. To wolę na jakąś wycieczkę w kilka motocykli pojechać. Pozdrawiam :flesje: A jak sobie wyobrażasz spotkanie takiej ilości motocykli. Musi być tłok, ścisk i tumany spalin. Liczy się to aby Tam być. Fajnie, ze Ciebie tam nie będzie. Śmigaj na wycieczke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Kurcze u mnie wynikły komplikacje z powodu wesela, na które ide 17 kwietnia. Chybaże by nie pić za dużo, przespac sie pare h i rano na Jasną ,a potem powrót wprost na poprawiny :icon_biggrin: gdzie mozna pic do woli juz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 http://www.rajdkatynski.net/jasna_gora_2010.pdf Tu jest troszkę więcej informacji na temat rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arouter Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 http://www.rajdkatynski.net/jasna_gora_2010.pdf Tu jest troszkę więcej informacji na temat rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze. Pozdrawiam Witam, ktoś z Jelonki się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zordon84 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam ja też na 1000% pojadę, takie pytanie czy z małopolskiego ktoś się wybiera, może by się tak ustawić i jechać Małopolską gromadką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Szkoda ja nie dam rady za daleko. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówa Śląsk Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Myślę że ode mnie z imprezy jakieś 30 motongów poleci na JG po resztą jak co roku w niedzielę rano wyjazd z Kletna około 7 00 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi