Gość robert73 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wydaje mi sie ze chyba wszyscy wyemigrowali do UK czy tu nie ma nikogo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Sie ma kolego. No pewnie że jest ktoś poza tobą. Miejscowość w której mieszkam mam w profilu. A ty z której części włoch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Sie ma kolego. No pewnie że jest ktoś poza tobą. Miejscowość w której mieszkam mam w profilu. A ty z której części włoch? No to sie bardzo ciesze.Ja mieszkam w Monterchi Ar regione Toscana Sie ma kolego. No pewnie że jest ktoś poza tobą. Miejscowość w której mieszkam mam w profilu. A ty z której części włoch? Czy to jest ta Carvania niedaleko Garda? Jezeli tak to niedlugo bede przejezdzal kolo ciebie w strone Niemiec .Wyruszam na "ELE"... 28-01. Lapiesz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Sie ma. Tak, to właśnie ta Cavriana. Do jeziora mam jakieś 12-15 km. Na elefanta się nie wybieram, bo jestem raczej ciepłolubny, i przy tych temp. raczej nie potrafię funkcjonować. Będziemy w kontakcie. Jeżeli uda mi się wolne w pracy, to może w drodze na elefanta znajdziesz chwilę na jakąś kawkę? Pozdrawiam i powodzenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Sie ma. Tak, to właśnie ta Cavriana. Do jeziora mam jakieś 12-15 km. Na elefanta się nie wybieram, bo jestem raczej ciepłolubny, i przy tych temp. raczej nie potrafię funkcjonować. Będziemy w kontakcie. Jeżeli uda mi się wolne w pracy, to może w drodze na elefanta znajdziesz chwilę na jakąś kawkę? Pozdrawiam i powodzenia na trasie. Ale na biker fest jedziesz? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi