nuna69 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam wszystkich! Się chwalę, że pod choinką znalazłam kombi Dainese! Więc nie mogę się już doczekać wiosny :cool: Pozdrawiam i tytułem wyjaśnienia - jestem tu nowa, bo do tej pory pisałam tylko na MID-zie. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nuna - wchodzisz i od razu sie chwalisz... Najpierw przywitac sie trzeba ;) A jak sie chwalic to chociaz fotke lub model rzucic - bo tutaj w przeciwienstwie do MiDu wiekszosc facetow, a my jestesmy wzrokowcami. Witam przy okazji i gratuluje PS - fajny nick - zwlaszcza koncowka mi sie podoba ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuna69 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nuna - wchodzisz i od razu sie chwalisz... Najpierw przywitac sie trzeba ;) A jak sie chwalic to chociaz fotke lub model rzucic - bo tutaj w przeciwienstwie do MiDu wiekszosc facetow, a my jestesmy wzrokowcami. Witam przy okazji i gratuluje PS - fajny nick - zwlaszcza koncowka mi sie podoba ;) No właśnie - powitalnię zlokalizowałam później niż "chwalenie się". Model Lady Yu, żółty. Fotkę wrzucę, tylko muszę się zorientować, jak to się robi... :wink: Pozdrówka, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) No właśnie - powitalnię zlokalizowałam później niż "chwalenie się". Model Lady Yu, żółty. Fotkę wrzucę, tylko muszę się zorientować, jak to się robi... :wink: Pozdrówka, Aga Fotki wrzucasz na zewnetrzny serwer (np. imageshack.us) a tutaj wrzucasz linki. Proponuje zalozyc kombi na gole cialo, a potem jedna fotka w zapietym, jedna w rozsunietym i jedna topless ;) PS - tutaj sluszna koncepcja jednego ze zdjec: http://www.superbike.co.uk/imageBank/b/Bec...e%20Dainese.jpg Edytowane 3 Stycznia 2010 przez oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuna69 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Fotki wrzucasz na zewnetrzny serwer (np. imageshack.us) a tutaj wrzucasz linki. Proponuje zalozyc kombi na gole cialo, a potem jedna fotka w zapietym, jedna w rozsunietym i jedna topless ;) PS - tutaj sluszna koncepcja jednego ze zdjec: http://www.superbike.co.uk/imageBank/b/Bec...e%20Dainese.jpg O dzięki za instrukcje! Hehehe, żebyś się nie rozczarował :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 O dzięki za instrukcje! Hehehe, żebyś się nie rozczarował :icon_razz: Wrzuć fotki najpierw do mnie na PW,ja ocenię i Ci doradzę czy się nadają. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi