gandżo Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Może błędnie przeprowadziłeś regulację i jeden z zaworów jest teraz "podparty" ? Mógłbyś zmierzyć ciśnienie sprężania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi_NB Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Może błędnie przeprowadziłeś regulację i jeden z zaworów jest teraz "podparty" ? Wszystkie zawory przed zlozeniem silnika do kupy sprawdzałem... Luzy na Ssących: 0.08mm oraz 0.06mm. Luzy na Wydechowych: 0.08mm oraz 0.10mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Wszystkie zawory przed zlozeniem silnika do kupy sprawdzałem... wiec teraz sprawdz je jeszcze raz dla uspokojenia sumienia, pozniej przeczysc i wyreguluj gazniki, poskladaj wszystko jak nalezy i ciesz sie jazda...pozdr no i przede wszystkim czy nie przestawiles rozrzadu podczas regulacji zaworow Edytowane 2 Stycznia 2010 przez JanuszK30 Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi_NB Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Rozrząd był nietykany. Poprostu blokowalem wcisniete szklanki i wyciagalem podkladki. A co do regulacji gaznikow... W warsztacie samochodowym mi to zrobia? Czy trzeba szukac specjalisty od motocykli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie zrobią dobrze ale dobrze mogą Cię naciągnąć. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi