Niedzwiedz Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Witam małe pytanko co strace a co zyskam zakładajac z przodu zamiasty wymaganej opony 120/70 oponke 110/70 czy ktos to probował ??? bo z tył to cwiczyłem i było ok !!! Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Troszke wiecej zwrotnosci, ale roznica jest minimalna. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ciut gorsze hamowanie, mniejsza powierzchnia styku z jezdnią.Znaczenie szybciej możesz zblokować przód :ehz: Ogólnie mówiąc raczej nie warto. ZbychoXJR1300 www.jim.siedlce.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANER Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Witam Xjrowe towarzycho. :) Panowie powiedzcie mi(wracajac do opon),czy to mozliwe ze zmiana opony z120/70 na 120/60 poprawila prowadzenie ?bo to jest wlasnie dziwne na 120/ 70 (nowka,kolo wywazone-zeby nie bylo niedomowien) wystapily shimy,a powymianie niema :?: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 na nizszym profilu napewno lepiej bedziesz czuł polskie dziurki na drodze hehe i chyba gorzej z koleinami ! Zbychu chyba zeczywiscie załoze 120 :) dzieki ! masz u mnie piwko :D Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi