sysak Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam, Po długim okresie bez motocykla skończył się czas nostalgii i co prawda jeszcze na nim nie jeździłem ale już osiadła się w moim garażu YAmaha fz1n. Już dawno nie zrobiłem sobie takiego prezentu pod choinkę. Niestety na te święta mój budżet przewidział jedynie uszczęśliwienie Mojej osoby:D bo na jakiekolwiek inne prezenty zabrakło mi już środków. Dodam, że wcześniej jeździłem na yamaha radian 600 i moja nowa zabawka jest dużo dużo mocniejsza :D i muszę do niej podchodzić z dużą rozwagą... :D Jakieś propozycje gdzie można się dobrze ubrać?? mieszkam w warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Gratuluję sprzęta. Nieźle się nim jeździ-choć są na świecie lepsze motocykle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Yo! Gratuluje! :) Ale wyrazenie "ostala sie" z tematu sugeruje, ze Twoj garaz np. opedzlowali zlodzieje i z 5 motocykli ostal sie tylko Twoj :P. ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysak Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dzięki :D Na pewno są lepsze zresztą przed zakupem miałem wiele typów ale padło na FZ1n wcześniej myślałem nad super sportem. hehehehee racja ale bez obaw nikt nikomu nic nie ukradł (przynajmniej mam taką nadzieję) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 No to pogratulować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi