adaho800 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam i zarazem jest pytanko czy jest mozliwośc poniklowania czy pochromowania rzeczy plastikowych od np.motocykla bo te co są na allegro to jakbym chciał wszystko zakupic to masakra.Dzieki za zainteresowanie się tematem i odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jest taka możliwość. Ale nie jest to tania zabawa tak jak chrom na stalowych elementach. Myślę że kupno zdrowych używek, nawet drogich wyjdzie taniej niż pokrycie nową powłoką. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 W tym sęk ze nic z uzywek niema bądź raźie na allegro ,ale chyba będe miał cos po znajomości zrobione o ile da sie te plastiki zrobic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWIT Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 A czego szukasz bo mam pare elementów do C50. A jesli chodzi o chromowanie plastiku to ciezki temat. Chyba ktos w Poznaniu sie tym zajmuje, ale nie znam szczegółów. Alternatywa tez jest polakierowanie pod kolor motocykla ale wiadomo to juz nie to co chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damikss Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 A czego szukasz bo mam pare elementów do C50. a ja szukam do C50 tej chromowanej oslony co jest na rurze amortyzatora pod polka odrazu .mialbys moze cos takiego?(kielich czy jak to sie nazywa) Cytuj Gilera Eaglet, HondA Cbr 125,Piaggio 125,Kawasaki EN 500,Honda Deauville 650,Kawasaki El 250,Suzuki VL 800, Yamaha FZ 6 S2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja to się zastanawiam nad osłoną głowki ramy i osłonkami ramy z tyłu jak naraźie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi