Budzik-WGR Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Aha..........a wiec obreczy nie naprawisz raczej,..........wie ciec kup nowa obrecz (lub uzywana ale prosta) i włóz stare szprychy!!!! i Bedzie to najlepsze rozwiazanie!!! Pozdrawiam Veteranos :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Ja u siebie centrowałem koła też w serwisie rowerowym W ktorym ? I ile Cie to wynioslo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Ja u siebie centrowałem i zabuliłem ok. 25-30zeta za sztuke (kolo rowerowe) a od moto to nie wiem!!! Pozdrawiam Veteranos :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Witam! Ja 1,5 mies. temu dawałem do wycentrowania przednie koło Intruza do serwisu rowerowego.Obręcz była troche krzywa, ale dało się prawidłowo wycentrować.Za robotę skasowali 30 zł., czyli nie taki znowu majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi