KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Yubuś ..... gadałem z Twoją żoną i jak moja pozwoli to Ty też jedziesz :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Lista chętnych Budapeszt 2010 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości icon_biggrin.gif ) 2. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 3. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 4. Marina -hotel, motel 5. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) bigrazz.gif 6. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 7. Jaro - hotel (ale dostosuję się do innych ) 8. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 9. Sadek z plecakiem - pod dachem 10. Artik523 - nocleg-pod dachem buttrock.gif 11. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 12. Niunia+mla - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) flesje.gif flesje.gif ...i od razu piszemy się na wypad do Opery.. icon_mrgreen.gif 13. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 14. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 15. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 16. Mars - hotel lub camping 17. Tango i Asia - nocleg pod dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) Lista chętnych Budapeszt 2010 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości) 2. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 3. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 4. Marina -hotel, motel 5. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 6. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 7. Jaro - hotel (ale dostosuję się do innych ) 8. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. Artik523 - nocleg-pod dachem 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) ...i od razu piszemy się na wypad do Opery.. 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 19. Mars - hotel lub camping 20. Tango - nocleg pod dachem 21. Asia j.w. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. Ja - delikatny jestem, więc pod dachem 24. Moja Żona - tfardzielka, ale zagonię pod dach. Mszę na Jasnej Górze odpuszczamy, gdyż odbędzie sie ona wcześniej, tj. 18 kwietnia: http://forum.motocyklistow.pl/Jasna-Gora-1...nu-t124886.html Zatem po zwiedzeniu Bochni proponuję obiad i rozjazd do domów. Powrót w pielesze w sobotę wieczorem, daje nam całą niedzielę żeby dojść do siebie przed pójściem do pracy, oporządzić maszynę i zrobić pranie. Zatem sobota wygladać ma następująco: - sniadanie w Budapeszcie i start do Bochni, - zwiedzanie kopalni, - obiad, - rozjazd do domów. HKK Edytowane 5 Stycznia 2010 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Lista chętnych Budapeszt 2010 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości icon_biggrin.gif ) 2. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 3. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 4. Marina -hotel, motel 5. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) bigrazz.gif 6. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 7. Jaro - hotel (ale dostosuję się do innych ) 8. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. Artik523 - nocleg-pod dachem buttrock.gif 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) flesje.gif flesje.gif ...i od razu piszemy się na wypad do Opery.. icon_mrgreen.gif 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 19. Mars - hotel lub camping 20. Tango - nocleg pod dachem 21. Asia j.w. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. Ja - delikatny jestem, więc pod dachem 24. Moja Żona - tfardzielka, ale zagonię pod dach. Mszę na Jasnej Górze odpuszczamy, gdyż odbędzie sie ona wcześniej, tj. 18 kwietnia: http://forum.motocyklistow.pl/Jasna-Gora-1...nu-t124886.html Zatem po zwiedzeniu Bochni proponuję obiad i rozjazd do domów. Powrót w pielesze w sobotę wieczorem, daje nam całą niedzielę żeby dojść do siebie przez pójściem do pracy, oporządzić maszynę i zrobić pranie. Zatem sobota wygladać ma następująco: - sniadanie w Budapeszcie i start do Bochni, - zwiedzanie kopalni, - obiad, - rozjazd do domów. HKK Da tawariść Kamandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_onzo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Lista chętnych Budapeszt 2010 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości icon_biggrin.gif ) 2. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 3. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 4. Marina -hotel, motel 5. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) bigrazz.gif 6. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 7. Jaro - hotel (ale dostosuję się do innych ) 8. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. Artik523 - nocleg-pod dachem buttrock.gif 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) flesje.gif flesje.gif ...i od razu piszemy się na wypad do Opery.. icon_mrgreen.gif 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 19. Mars - hotel lub camping 20. Tango - nocleg pod dachem 21. Asia j.w. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. Ja - delikatny jestem, więc pod dachem 24. Moja Żona - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 25. G_onzo - pod dachem (ale dostosuję się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Lista chętnych Budapeszt 2010 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości icon_biggrin.gif ) 2. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 3. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 4. Marina -hotel, motel 5. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) bigrazz.gif 6. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 7. Jaro - hotel (ale dostosuję się do innych ) 8. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. Artik523 - nocleg-pod dachem buttrock.gif 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) flesje.gif flesje.gif ...i od razu piszemy się na wypad do Opery.. icon_mrgreen.gif 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 19. Mars - hotel lub camping 20. Tango - nocleg pod dachem 21. Asia j.w. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. Ja - delikatny jestem, więc pod dachem 24. Moja Żona - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 25. G_onzo - pod dachem (ale dostosuję się) 26. Horoś pod dachem 27. Gosia j.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tej .... Kondor .... niezły burdel sie robi :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 wrruuummmm oszkurde.... może autokarem trzeba.. a tu informacja turystyczna - dla chętnych międzylądowanie gdzieś w czechach.. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) Czołem braci motongowa. Kopłem w 4 litery krakowskich ziomali by wynaleźli jakieś loku dla nas. Generalnie jest z tym problem, bo żeby nie bulic za jeden nocleg to albo nie mają potrzebnych miejsc albo nie mają parkingu na motongi. Ale przedstawiam pod rozwagę takowe miejsce : http://www.hosteldeco.pl/ * mają wystarczającą ilośc miejsc (ok 100) * warunki nawet przyzwoite * nocleg wyniósł by 30-40pln/osobe (z możliwością negocjacji) *parking ok 2min pieszo strzeżony * jeżeli w naszym gronie są studenci to będą mieli jeszcze taniej. Druga opcja to: http://www.bursa.krakow.pl/krakow/pl ale nie mogłem się dodzwonic więc szczegóły później. Sprawdzę jeszcze jedną opcję ale poza Krakowem, są to domki w zajeździe, prywatny strzeżony parking ,łózek styknie, cena max do 50 pln. Ale dobrą opcją była by też: http://moonhostel.pl/krakow/senatorska/ dysponują iloscią miejsc dla nas, maja niestety 2miejsca parkingowe, chca 30zl od osoby,przy grupie 30osobowej 1 osoba gratis, wiec wyjdzie jakies 29zl za osobe z tym gratisem, niedaleko na ulicy kosciuszki jest parking , jestem umowiony z kolesiem od parkingu o 12stej na telefon, bo ma sie z szefem skonsultowac ile beda chcieli za parking tylu sprzętów, parking , jest bisko wawelu, 10minut nad wisle i do wawelu. Jest też możliwośc wykupienia śniadania w czwartek rano ale szczegółów nie znam. Przemyślcie propozycje i dajcie znac to bede dział dalej. Z motongowym pozdrowieniem HEJ Rozmawiałem z właścicielem parkingu, chce 15 zeta od moto. Ale z gadki wywnioskowałem ze da się coś ugrac. jak nie będzie pasiło to bede szukał innych łopcji. Edytowane 6 Stycznia 2010 przez Jbpsp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 He,he. Będzie z 10 lat, jak ostatni raz spałem na gałęzi. :bigrazz: Ciekawa propozycja. Myślę, że nie ma co się zastanawiać. Trzeba by zacząć zbierać dzięgi i rezerwować miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 He,he. Będzie z 10 lat, jak ostatni raz spałem na gałęzi. :bigrazz: Ciekawa propozycja. Myślę, że nie ma co się zastanawiać. Trzeba by zacząć zbierać dzięgi i rezerwować miejsca. Pozostaje jedynie do określenia jak duża banda się zbierze i czy nikt się w między czasie nie wykruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Lista chętnych Budapeszt 2010 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości icon_biggrin.gif ) 2. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 3. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 4. Marina -hotel, motel 5. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) bigrazz.gif 6. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 7. Jaro - hotel (ale dostosuję się do innych ) 8. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. Artik523 - nocleg-pod dachem buttrock.gif 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) flesje.gif flesje.gif ...i od razu piszemy się na wypad do Opery.. icon_mrgreen.gif 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 19. Mars - hotel lub camping 20. Tango - nocleg pod dachem 21. Asia j.w. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. Ja - delikatny jestem, więc pod dachem 24. Moja Żona - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 25. G_onzo - pod dachem (ale dostosuję się) 26. Horoś pod dachem 27. Gosia j.w 28. Kiler. Nocleg ??? w sumie mi bez różnicy . Tak jak jak większość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pozostaje jedynie do określenia jak duża banda się zbierze i czy nikt się w między czasie nie wykruszy... Proponuje się :smile: na zebranie pieniędzy na w/w nocleg. Pieniążki bym zbierał, powiedzmy do 10 lutego i w zależności ile będzie kasy, tyle będzie zarezerwowanych miejsc. Proponuję 70 pln . Mój nr 694 343 868. Kasiorę bym zbierał np. w 2 OO lub dogodniejszym miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jak się już grupowo dogadamy co do miejsca noclegu i stawek to złożę zamówienie i ewentualnie przeleję zadatek co by miec pewniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Czy jest sens pchać się do centrum, jeżeli mamy rano wyjechać a więc niespecjalnie balować wieczorem? Może lepiej jakiś camping / motel / hotel na wylocie w stronę Węgier? pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi