HOROŚ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Tomku- czy masz obcykane noclegi ? Po drugie przybliżony koszt.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 mi wyszło około tysiaka wypad może być bardzo fajny :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam Hetman Kamandir ja sie pisze ma nadzieje ze bede na tyle sprawny co by sie stawic na miejscu wyjazdu ale tylko jedno zastrzezenie HROMOLE byc przewodnikem jakiej kolwiek Horagwi (mam dosyc po ostatnim wyjezdzi sie w to bawic) no hiba ze ludzie beda kumaci i nie trzeba bedize zadawac pytania "Czy Koniec ZROZUMIAL" :icon_biggrin: :icon_biggrin: ale jak to juz napisales wszystko jest do obgadania przy wniesieniu odpowiedniego WADJUM w postaci ..... :flesje: Do uslyszenia i czekam na dalsze info i rozwiniecie konkretne tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Czołem. Po przemyśleniach i konsultacjach wymysliłem, że Bratysławę można ewentualnie odpuścić. Po to, by więcej czasu spędzić na Węgrzech. Ponadto pozwoli to skrócić trasę i dłużej delektować się Tokajem :icon_rolleyes: Koszty: - paliwo na 1700 km, przy spalaniu 6l/100 km daje 102 litry, - noclegi cztery razy, jak najtaniej ale z zachowaniem minimum komfortu, - micha na cały wyjazd - koszty jedzenia u Madziarów są porownywalne jak u nas. Co do wymiany pieniędzy, to ja uskuteczniam kartę bankomatową w bankach państwowych lub marki znanej mi z rynku polskiego. Wożenie gotówki w dolarach lub euro powoduje, ze dwa razy płacimy prowicję przy wymianie a drobne i tak nam zostają. Oczywiście, zaskórniak w wyskokości 100 euro gotówką jest wskazany, na wszelakij słuczaj. Co do noclegów, to internet naszym przyjacielem, więc coś się znajdzie. Ale chciałbym, by była to praca zbiorowa i każdy chcąc mieć optymalne warunki socjalno-finansowe, zaproponuje coś od siebie :clap: Pozdrawiam i dobrej pogody życzę :crossy: HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Co do jazdy bez noclegu jestem za .... w Maju leciałem Warszawa-Poznań-Wrocław-Bratysława-Budapeszt ale Samochodzikiem zajeło mi to jakieś 14h więc na 2oo będzie o wiele szybciej :biggrin: Co do Noclegów, polecam http://www.booking.com/ mają ogromny wybór Hosteli, Hotelików, Hoteli i dużo Promocji :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek.Wesołowski Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Na moto szybciej niż samochodem? Może jak będziesz jechać sam wygodną BMką, ale w grupie, z tankowaniami (nie wszyscy mają duże baki), sikaniami, postojami na rozprostowanie gnatów i utrzymywaniem sensownego tempa wyjdzie dłużej, tak mi się wydaje. Chyba, że uwzględnisz korki, które my omijamy, a puszki nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Po pierwsze nie będziemy jechać w 20-ścia Motocykli, po drugie korki dla nas nie istnieją, po trzecie nie będziemy jechac naokoło jak Ja jechałem, po czwarte ........... zapomniałem :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Fajnie byłoby juz ustalic konkretne daty wyjazdu. Skoro start planowany jest w środe, więc :icon_rolleyes: albo 14, 21 lub 28.04. Wcześniej jest Wielkanoc i trzeba będzie troche odpocząć :bigrazz: Jeżeli data będzie ustalona, wówczas osoby pewne wyjazdu będa mogły rezerwować noclegi. (Może w jednym nawet hotelu). Im wcześniej zabookujemy pokoje tym może być taniej. Rozglądałem sie i znalazłem kilka hoteli 2**, gdzie cena za pokój to ok 160 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 28.04 to nawet ciekawa propozycja ponieważ 1 Maja przypada we Wtorek :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Obserwuje temat, bo zapowiada sie bardzo ciekawie. CO do noclegu - hmm, a moze jakis hostel? Jeden nocleg, posilek, blisko na Stare Miasto? Warunki sa ok, moze to nie hotel** ale jak kto lubi... Tylko kwestia daty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Gdyby byli chętni do noclegów pod własnym namiotem na strzeżonym kempingu, to też bym dołączył. Przykładowo Kraków – domki + pole namiotowe http://www.clepardia.pl/ Budapeszt 10 maj do 30 wrzesienia http://www.hallercamping.hu/pl/index.html inny http://www.bikercamp.hu/camping/bikercamp_PL/index.html http://www.bikercamp.hu/camping/bikercamp_PL/index.html Edytowane 16 Grudnia 2009 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ja bym obstawal za data 21 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Pisarczyk chorągwi mazowieckiej malduje się na wezwanie. Co do dat i uczestnictwa to... ja bym najbardziej obstawiał pierwszą połowę kwietnia, gdyż weekendy późnokwietniowe (24-25) oraz wczesnomajowy (1-2) wyglądajom u mnie na wstępnie rezerwnięte na buszowanie krzaczorami jurajskimi i podlaskimi. Obaczym. Widzę Was Kamandir i śledzę temat. Edytowane 16 Grudnia 2009 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Pomysł godny rozważenia z tym wyjazdem ;) Chociaz co do dat to terazz bym jeszcze nie obstawiał bo to jak znam zycie w ostatnich dniach sie wyklaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Jak większość obserwuję i czekam na rozwój sytuacji w tej chwili za daleko zeby się deklarować HROMOLE byc przewodnikem jakiej kolwiek Horagwi (mam dosyc po ostatnim wyjezdzi sie w to bawic) no hiba ze ludzie beda kumaci i nie trzeba bedize zadawac pytania ee tam Andriu jakiś karny batalion z saperkami na tanki poprowadzisz ....... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi