adu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) Adu cała i zdrowa dotarła dziś około 16 do domku. Zaliczyłam po drodze Myślenice i Kraków i udało się trochę poprzycierać kolanka na Obidowej :icon_mrgreen: Mam piękny "stalaktyt" :icon_twisted: Ihaaaa :icon_mrgreen: Przechodząc do konkretów... No, cóż... Było ZAJEBIŚCIE!!! :biggrin: Pomimo dwugodzinnego poszukiwania ulicy Nanasi w mieście bez oznaczeń, to i tak było git! Trochę Pani przewodniczka mogła być bardziej rozgarnięta i opowiadać ciekawsze rzeczy, ale było spoko :) Grupa była super! Oby więcej takich wspólnych wypadów! Dzięki Szuberto i Yamahala za kabanosiki na ognisku nad brzegiem Dunaju :biggrin: Ten wieczór zaliczam do najlepszych i na pewno będę go długo pamiętać... A kolejka "winna" w pociągu była the best!!! Podziękowania dla grupy OPEN (Wojtkowi i "Halamie" :icon_mrgreen: ). "Ja tysz, ty tysz, a on tysz?" :biggrin: Pan na stacji był super! :icon_mrgreen: I oczywiście podziękowania dla Tomka za zorganizowanie wycieczki i Drzewulca za sprawy logistyczne. Czekam na zdjęcia. Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez adu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Adu .... wyrwałaś coś? .... ale tylko z orgazmem się liczy :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Podziękowania dla grupy OPEN (Wojtkowi i "Halamie" :icon_mrgreen: ). "Ja tysz, ty tysz, a on tysz?" :biggrin: Pan na stacji był super! :icon_mrgreen: Jo Tysz! to ja podziękowania za udział w OPEN:) i w ogóle fajowo się wracało, bo już zaczynałem mieć wątpliwości czy jazda motocyklem to rzeczywiście coś takiego fajnego-ale wiara została wrócona:) Jak znajdę kabel do aparatu to będą fotki-czyli zapewne dzisiaj:) pozdrowionka:) P.S. Ta panna co sie z nami umówiła i pojechała po swojemu dostała 300 ojro mandatu... kto z nami nie trzyma tak ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Wróciłem wczoraj ale nie chciało mi się pisać :icon_twisted: . Po kolei - z BP na Esztrogom (czy jak to się nazywa) jest fajna droga nad Dunajem. Ładne widoczki. Bazylika w E. rzeczywiście wielka i imponująca. Obejrzana z moto. W tymże E. jest przejście graniczne do SK przez fajny most. Trochę dalej był ładny kawałek drogi nad Wagiem (a na rzece tratawa jak z przełomu dunajca). Był też i kiepski, po betonowych płytach. Był też kawałek autostrady. Po drodze była też Wisła i polatanie na quadach po lesie i górach. Powrót nudny bo katowicką. Dzięki wszystkim zamieszanym za pomysł, organizację i współudział. :clap: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Blagam o zdjecia! Chociaz sobie poogladam co sie dzialo (z braku laku). Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Wróciliśmy wczoraj z kamieniami soli wielickiej, a dzieciaki przywitały nas ciepłym ciastem ( same upiekły)! Wrażenia pozostaną nie zapomniane, choć tym razem z pozycji tylnego siodełka... :biggrin: ..(eh...) Dziękuję fantastycznej ekipie nadającej na tych samych falach....Dunaju Budapeszteńskiego !!!! Ściągnęłam zdjęcia i będę je wieczorem lub jutro przekazywać ( Ojj...FAJNE) Ktoś wcześniej wspomniał o spotkanku powyjazdowym- jestem za!- cholercia...myślałam ,że się nie rozkleję- no dobra- TĘSKNIĘ ZA WAMI :flesje: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Oto moje fotki. Nie ma ich za dużo, ale dobre i to. http://picasaweb.google.pl/drzewi79/Budape...feat=directlink Enjoy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ...a tutaj nasze... http://rapidshare.com/files/380433163/Buda...Niunia.rar.html miłego... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dzięki Wszystkim za super wyjazd. Nie zapomniane wrażenia i atmosfera. PS. do przejrzenia http://picasaweb.google.com/artur.tkaczyk/GUWBudapeszt2010# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 No to jedziemy: http://picasaweb.google.com/szulborek/Drop...feat=directlink Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 He, he . Miny Wojtasika są "de best". Zawsze zdąży. To by znaczyło... że jest szybszy niż flesz aparatu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Adu .... wyrwałaś coś? .... ale tylko z orgazmem się liczy :icon_mrgreen: Nie muszę. Mam swojego zaspokajacza i w zupełności mi wystarcza bez zbędnego wyrywania innych chwastów ;) P.S. Ta panna co sie z nami umówiła i pojechała po swojemu dostała 300 ojro mandatu... kto z nami nie trzyma tak ma:) Aż się normalnie oplułam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 To może spocik po wypadowy?? Kiedy i gdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha_75 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ...a tutaj nasze... http://rapidshare.com/files/380433163/Buda...Niunia.rar.html miłego... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :flesje: ERROR This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. co do k..nedzy??? mla, wrzucisz to jeszcze raz? pliiiisssss [zgubione - znalezione] Uwaga! na terenie parkingu przy Nanasi utca 5 znalazlem kominiarke. Jezeli ktos reflektuje na zwrot, czekam na info. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ElViajero...widzę ,że jesteś na forum- fotki się udały :lalag: - fajne kadry no i niosą wspomnienia! Oby jeszcze było więcej!... i ten fatal error do poprawy. Chyba wszyscy tu zaglądamy i czekamy na więcej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi