drzewulec Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Belgu - mogę to przejąć - bo ja jeszcze nie zarezerwowałem - przepiszesz to na mnie i Złotą?? Czy w związku z tym mam rezerwować 1 danie wegetariańskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dokładnie - może być ryba :) Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ...odnośnie BB to my przezimujemy ze środy na czwartek u Pauli na Jurze i będziemy Was łapać ....albo nie będziemy :D ..............o której jest planowy start z BB ...tak z samego rana kolo 12? ...czy trochę później? :D Dołączam się do zapytania. Nocować w BB raczej nie będę, ale chciałabym z Wami stamtąd wyruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dokładnie - może być ryba :) Oczywiscie, podaj mi na priv swojego maila oraz Wasze dane abym mogl wyslac do hoteli odpowiednie korekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jakby ktoś rezygnował, a miał rezerwacje BB i BP to ja chętnie przejmę na jedną osobę. Również mogę się dopisać do czyjejś dwójki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witajcie, niestety jesteśmy zmuszeni do rezygnacji :lapad: . Mamy rezerwacje w BB i BP, więc chętnych proszę o zgłoszenie się na priv w celu dogrania szczegółów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jakby ktoś rezygnował, a miał rezerwacje BB i BP to ja chętnie przejmę na jedną osobę. Również mogę się dopisać do czyjejś dwójki:) Witajcie, niestety jesteśmy zmuszeni do rezygnacji :lapad: . Mamy rezerwacje w BB i BP, więc chętnych proszę o zgłoszenie się na priv w celu dogrania szczegółów. Pozdrawiam ja też jade sam i też chętnie przejmę taką rezerwacje wiec może "połączymy siły" i przejmiemy od Sadka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 gicior! dla mnie bomba-napisałem juz PW i czekam z niecierpliwościom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 BP poszedł. Proszę o konkretyzowanie oczekiwań co do BB. Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 niestety sam BB nie urządza. dzieki za chęci-czekam dalej na last minute:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 niestety sam BB nie urządza. dzieki za chęci-czekam dalej na last minute:) Co do BP - spróbujcie sami zarezerwować miejsca, z tego co Pani Viktoria pisała wynika, że raczej pokoi hotelowych nie zabraknie. [email protected] - tu możecie dokonać rezerwacji, siermiężny angielski wystarczy. Hasło "Polish bikers". Powodzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Troszkę mnie martwi, że spośród blisko 50- ciu chętnych, robi się niepełna 30. Kolacja jest zarezerwowana na 30 (+/- 3) osób na godz 18- 18.30. Menu: -Hungarian mushroom soup, - Pork chop Dubarry style, mixed garnish, - Apple strudel Butelka wody :banghead: Cena 10 euro za osobę. Dla Drugiej Połówki Pietry danie wegetariańskie. Tylko żeby coś sobie wybrała. For a vegetarian portion I can offer you fried cheese, fried mushroom buttons with rice, fried potatos, parsley potatoes or grilled vegetables. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 W razie czego zeżre się więcej. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 hmmm, chyba pozostaje mi partyzantka i zasada "jakoś będzie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Co do miejsc w BP, na pewno się znajdą. Sam dysponuję jednym wolnym miejscem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi