Maraas Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 15cm na ramie beda za duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 15cm na ramie beda za duże... Poćwiczysz trochę i będą jak ulał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Bez wspomagaczy sie nie obejdzie :biggrin: Tak poważnie, wezme jakie bedą ale i tak mysle ze będą za duze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Cześć i czołem. Wszyscy VULCANEJROS chętni na naszywki piszcie do mnie na PW. Chciałbym wiedzieć konkretnie kto ile chce. Wtedy podliczę, zamówię i powiadomię każdego z szanownych kolegów o sposobie płatności. Proponuję żeby do 20 stycznia wszyscy dali mi znać. Nie ma co odwlekać. No to narka :buttrock: Jak już pisałem dla mnie 2szt i podrzuć pomysł na plakietkę VULCANERII2010 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktogon Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Hej Ja rownież pisałbym się na dwie naszywki (stosownego meila w tej sprawie wysłałem) . pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Czołem Waszmościowie. Prosiłbym bym serdelecznie kolegów, którzy nie dokonali przelewu za naszywencje o dokonanie ich do poniedziałku, ponieważ iż chciałbym złożyć zamówienie. Dzjękuję uprzejnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Siema :buttrock: Meldóję posłósznie, rze naszyfki rzem zamuwił. Pozdrowjonka :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Siema :buttrock: Meldóję posłósznie, rze naszyfki rzem zamuwił. Pozdrowjonka :cool: ...a ja melduje, że przyszły ze zUSA emblematy VROC - 2010 , ale chyba założę osobny temat z gadżetami. Też pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ...a ja melduje, że przyszły ze zUSA emblematy VROC - 2010 , ale chyba założę osobny temat z gadżetami. Też pozdrawiam ! Posiadasz znaczki VROC 2010? To ja się od razu zgłaszam po jeden. Napisz proszę co , jak i za ile. Zresztą nie ważne za ile - i tak jeden biorę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Posiadasz znaczki VROC 2010? To ja się od razu zgłaszam po jeden. Napisz proszę co , jak i za ile. Zresztą nie ważne za ile - i tak jeden biorę :icon_mrgreen: ....nie ma sprawy - - zapraszam wszystkich do tematu - Gadżety VROC - Vulcan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witojcie :buttrock: Na początku przyszłego tygodnia dostanę od producenta projekt naszywki do zatwierdzenia. Jeżeli będzie git, to myślę, że gdzieś za dwa tygodnie powinny już być u mnie. Będę Was info na bieżąco. Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Czołem Waszmościowie :flesje: Dostałem dziasiaj projekt naszywki. Miałem jednak drobne uwagi i odesłałem go do poprawki. Siemka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Nnnno. Prodżekt naszywki zatwierdzony. Się szyją. Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Jeszcze raz się pytam czy to dobry pomysł?? Czy jest zgoda VROC na podrabianie naszywek?? Żebyśmy na starcie tworzenia polskiego chapteru nie wpieprzyli się w bagno i podpadli "władzom". Z tego co wiem zdobycie oryginalnych naszywek nie jest wielki problemem. Cena też nie szokuje. Ja czekałem na swoje jakieś dwa tygodnie. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) Jeszcze raz się pytam czy to dobry pomysł?? Czy jest zgoda VROC na podrabianie naszywek?? Żebyśmy na starcie tworzenia polskiego chapteru nie wpieprzyli się w bagno i podpadli "władzom". Z tego co wiem zdobycie oryginalnych naszywek nie jest wielki problemem. Cena też nie szokuje. Ja czekałem na swoje jakieś dwa tygodnie. Witam Jak poczytasz wcześniejsze posty VROC to przekonasz się, że akcja z naszywkami już była i z tego co pamiętam nie było z tym problemu, również były pytania o stworzenie chapteru, pytał o to Draco ale był z tym jakiś problem. Najlepiej napisać do władz VROC i zapytać o wszystko ja niestety nie mogę tego zrobić- bariera językowa nie pozwala. Pozdrawiam Edytowane 23 Lutego 2010 przez Piotr27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi