miras69 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ciekawy jestem WASZYCH wrażeń po zakończonym rajdzie :) :clap: poproszę o fotorelację :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Imprezka super udana :buttrock: , wielkie podziękowania i ukłon dla organizatorów ,Kogut i Kwachu trzeba przyznać że świetnie to ogarneliście :notworthy: , jak dla mnie logistyka jak i cała organizacja bez zastrzeżeń .Trasa świetna , bardzo zróżnicowana , tubylcy w większości pozytywnie nastawieni - choćby to że pomagali mi przy zmianie dętki,itinerer solidnie przygotowany ale i tak nie obyło się bez pomyłek - pierwszy raz jechałem na itinerer a licznik mam w milach :banghead: ,ale tez dzięki temu była okazja wdrapać się na bardzo fajną górkę której nie było w planach trasy :icon_razz: , trzeba tez wspomnieć że udało się to wszystko zrobić za 20 zł wpisowego !!! Z niecierpliwością czekamy na kontynuację , a to co do tej pory wyszperałem w sieci : - pozdrowienia dla Rozala, chłopaki testowali DRZ-e - koledzy z BMW mieli ciężki żywot - ekipa z gdańska - nawet na jednej fotce sie załapałem - ponad pół metra wody niektórych wystraszyło - topienie DR SHC, po osuszeniu pojechała dalej A tu jeszcze krótki filmik. Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozal Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Pierwszy raz byłem na takiej imprezie i pierwszy raz testowałem SIEBIE i DL-a na OFFie. Ostatni raz jadę na tego typu Rajd.....DL-em. Ten motocykl nie nadaje się. Dawno się tak nie spociłem. Byłem tak spięty, że nic nie widziałem z wyjątkiem kamieni i piachu 3m od mojego przedniego koła. Trasa jak dla nowicjusza była ciężka. Po 5h jazdy byłem JUŻ :icon_evil: na 85 km. Chętnie pojadę jeszcze raz, ale na innym motocyklu i po solidnych treningach. Był mały sukces....nie utopiłem V-stroma na przeprawie! :icon_biggrin: W dniu wyjazdu miałem okazje przejechać na motocyklu CRASH-a. Inny świat!! Pozdrawiam organizatorów i gratulację za organizację rajdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur2 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Imprezka super udana :buttrock: , wielkie podziękowania i ukłon dla organizatorów ,Kogut i Kwachu trzeba przyznać że świetnie to ogarneliście :notworthy: , jak dla mnie logistyka jak i cała organizacja bez zastrzeżeń .Trasa świetna , bardzo zróżnicowana , tubylcy w większości pozytywnie nastawieni - choćby to że pomagali mi przy zmianie dętki,itinerer solidnie przygotowany ale i tak nie obyło się bez pomyłek - pierwszy raz jechałem na itinerer a licznik mam w milach :banghead: ,ale tez dzięki temu była okazja wdrapać się na bardzo fajną górkę której nie było w planach trasy :icon_razz: , trzeba tez wspomnieć że udało się to wszystko zrobić za 20 zł wpisowego !!! Z niecierpliwością czekamy na kontynuację , a to co do tej pory wyszperałem w sieci : - pozdrowienia dla Rozala, chłopaki testowali DRZ-e - koledzy z BMW mieli ciężki żywot - ekipa z gdańska - nawet na jednej fotce sie załapałem - ponad pół metra wody niektórych wystraszyło - topienie DR SHC, po osuszeniu pojechała dalej A tu jeszcze krótki filmik. Zgadzam się w pełnej rozciągłości i czekam na imprezę za rok :icon_mrgreen: Było po prostu fenomenalnie, mimo, że teren nie był wymagający to impreza SUPER udana! brawa dla organizatorów :notworthy: i prosimy o więcej przepraw i może trochę błotka na przyszły rok :icon_mrgreen: na stronie rajdu w galerii ludki dodają foty :) http://www.rajdpaluk.com/Galeria.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ogólnie było w pytkę,właśnie takiego rajdu oczekiwalismy :) wiadomo było parę błędów ale jeszcze nie byłem na takim rajdzie, gdzie wszystko było ok. Impra extra, może jakaś jesienna edycja ,co? W każdym razie 15 maja zapraszamy do szczecina na podobny rajd (2 trasy : OFF + ON road dla mięczaków) : a oto link do galerii : http://www.facebook.com/photos.php?id=185880127089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi