Pawel_cbr Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam wszystkich i jak w temacie potrzebuje pomocnej porady. Mianowicie posiadam kask shark s900 creed jadąc około 100km/h podwiewa mi kask od dołu a powyzej 140 czuje sie jak bym w kasku miał tornado nie da sie jezdzic. zatykałem górne wloty powietrza i nic!! Kupiłem inny podbródek i tez nic!! Mam tego już dosyc dlatego zwracam sie do was o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Może zmień kask? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_cbr Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Najłatwiejsze wyjscie z sytuacji jest kupno nowego ale, kask był kupiony w lutym, wiec szkoda mi go odstawic chciałem oddac na gwarancje ale niestety nie moge zlokalizowac paragonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 No, to pozostaje wolniej jeździć... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMOC Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jeśli kominiarka nie pomaga to być może chusta na szyję rozwiąże Twój problem ;) Cytuj Warsiaska motoFerajna Detalycznie i z faszonem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 nie rozumiem, dlaczego w dziale "zloty, przejażdżki". przez kask szukasz towarzystwa jeżdżącego wolniej..?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_cbr Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A ja nie rozumiem twojego pytania, jeśli do mnie je zadałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi