Remo Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam Nie zaglądałem na to forum ładny kawał czasu a tu proszę - nowi Vulkanersi i nawet zlotowa inicjatywa :clap: Oczywiście wpisuje się bez dwóch zdań. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Czekałem na taki zlot. Niestety niebardzo mi termin pasuje, ale spróbuje sie zjawic chociaz na piatek, bo 10 musze do pracy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolx90 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siema :buttrock: Czegoś takiego szukałem... Wpisuje się, mam nadzieje ze praca nie pokrzyżuje mi planów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 No nareszcie z VULCANERIĄ 2010 coś drgnęło. Piknie panocki. Odnośnie znaczków można będzie pomyśleć. Zlot bez znaczka to jak dziewica bez kliszy :lapad: Trochę się już orientowałem w tej sprawie (znaczków oczywiście). Mam nawet projekt w głowie, ale to poźniej. Narazie czekamy na dalszych Vulcanejros. Nara :buttrock: I dobrze może wreszcie się doczekamy swojego... Jeśli kolego potrzebujesz pomocy w organizacji chętnie pomogę kontakt na PW Znaczki też dobra rzecz może jakaś prosta stronka zlotowa zawsze będzie więcej info mogę pomóc... I doczekamy się VULCANERII2010 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 SIEMANKO ! ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO, ZAJEBIŚCIE MOTO-ZLOTOWEGO NOWEGO ROKU HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buttrock: :crossy: :buttrock: :crossy: :buttrock: :crossy: :buttrock: :crossy: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Cześć, Na zlot się wpisuję :crossy: Mam kawałek drogi z Jelonki, ale to tylko jeszcze większa frajda. Pozdro. ---------------------------------------------- VROC#31431 Dzisiaj spojrzałem na mapę i zobaczyłem, że Przasnysz jest na północ od Warszawy a ja myślałem, że to kierunek Rzeszów i można by zrobić tak. Twoja trasa prowadzić będzie przez Piotrków, to mógłbyś przyjechać do mnie dzień wcześniej, przenocować u mnie na wsi i na drugi dzień byśmy razem pojechali a nawet w Warszawie dołączyli do innych, np. Starszy i ktoś tam jeszcze. Być może w Piotrkowie dołączy też Centek. Może być jeszcze tak, że ja wybiorę się moto odwiedzić kuzyna w Złotoryi to tam byśmy się spotkali i dalej jechali wspólnie przez Piotrków jak na wstępie. To tak do przemyślenia, a jak będzie to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dzisiaj spojrzałem na mapę i zobaczyłem, że Przasnysz jest na północ od Warszawy a ja myślałem, że to kierunek Rzeszów i można by zrobić tak. Twoja trasa prowadzić będzie przez Piotrków, to mógłbyś przyjechać do mnie dzień wcześniej, przenocować u mnie na wsi i na drugi dzień byśmy razem pojechali a nawet w Warszawie dołączyli do innych, np. Starszy i ktoś tam jeszcze. Być może w Piotrkowie dołączy też Centek. Może być jeszcze tak, że ja wybiorę się moto odwiedzić kuzyna w Złotoryi to tam byśmy się spotkali i dalej jechali wspólnie przez Piotrków jak na wstępie. To tak do przemyślenia, a jak będzie to się okaże. ...dobrze kombinujesz, chociaż jeszcze wcześnie, ale piszę się na to - myślę, że jeszcze przed zlotem będę u znajomego obok Ciebie, to będzie okazja pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa 2000 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jeszcze jeden emeryt zgłasza akces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Szkoda, że rozrzuceni w dużych odległościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Trochę młodzierzy chyba też będzię :-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 yamak24 ostatnio na forum ogłaszają się goście z różnymi kalendarzami zlotowymi. Może jako organizator byś porobił wpisy na tych stronach?? Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Trochę młodzierzy chyba też będzię :-p Przecież Vulcanowcy to sama młodzież ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Przecież Vulcanowcy to sama młodzież ;) Przy okazji. Czy w Poznaniu [w sezonie] na torze ścigi mają kilkugodzinne treningi udostępnione dla widzów. Miałbym chęć coś takiego zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) Możliwość na pewno jest, bo kiedyś nawet byłem. Z tego co pamiętam, na tor można było wejść bez problemu. Edytowane 9 Stycznia 2010 przez valecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dzięki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi