Starszy Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A "starsi" też mogą być, czy tylko młodzież do 40-tki ? - bo kto wie, czy by się nie zjawili w celu poprawienia frekfencji no i z racji czasu, a kilku vulcanowców znam, więc może ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A "starsi" też mogą być, czy tylko młodzież do 40-tki ? - bo kto wie, czy by się nie zjawili w celu poprawienia frekfencji no i z racji czasu, a kilku vulcanowców znam, więc może ! Jasne, że mogą, byleby na Vulcanach. Chętnie pooglądałbym maszyny bardziej doświadczonych kolegów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Hej Starszy. Jeżeli jeździsz VULCANEM to nieważne ile masz lat. Po prostu jesteś najlepszym z najlepszych. I tyle k.... Wbijaj się na zlocik i temat zapięty. Nnno. Wyjaśniłem. Nara. Pozdrowionka i do zobaczonka na zlocikuuuuuu :buttrock: :buttrock: :flesje: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Hej Starszy. Jeżeli jeździsz VULCANEM to nieważne ile masz lat. Po prostu jesteś najlepszym z najlepszych. I tyle k.... Wbijaj się na zlocik i temat zapięty. Nnno. Wyjaśniłem. ....jasne, jasne - mój post miał mieć trochę żartobliwą formę, a jeszcze dołożę: w avatarze widać, że to VULCAN i jeszcze, że mam kota na jego punkcie ! A tak serio - fajnie było by spotkać samych vulkanowców i jeśli zlot dojdzie do skutku, to będę, może nawet nie sam. Warunkiem u mnie jest jednak dobra lub chociaż znośna pogoda, no i żeby nie pokryły się daty z Motozauro w BAŁTOWIE (obok mnie - w sierpniu chyba) - Proponuje uwzględnic go w Waszych kalendarzach. Jest co zwiedzać: zlot jest na terenie największego w Polsce Juraparku, obok zamek Krzyżtopór, parada na Święty Krzyż i bardziej ludzkie rozrywki - 3 dniowy, ale to tak na marginesie (mam sporo zdjęć, mogę udostępnić). Wracając do tematu - też był bym zainteresowany naszywkami VROC, ale myślę, że 15 X 8 cm to b. duża płachta, wystarczyły by 10 X 6 cm takie jak zamawiali koledzy w ubiegłym roku, no i były by jednakowe, a po zamocowaniu na lewym przedramieniu (tak sugerowali), były by w sam raz - to tylko moja sugestia ! Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Tak dla przypomnienia to miejscówkę na zlot mam zarezerwowaną na 9-11 lipca. Odnośnie naszywek zapraszam na oddzielny temat. Pozdrowionka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba2v Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Cześć Wszystkim, Zgłaszam się na VULCANERIE 2010, jestem też zainteresowany naszywkami. Mieszkam na skraju Legionowa i śmigam VNem 750. Jedno pytanko czy na ten pierwszy zlot z plecakiem można? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Cześć Wszystkim, Zgłaszam się na VULCANERIE 2010, jestem też zainteresowany naszywkami. Mieszkam na skraju Legionowa i śmigam VNem 750. Jedno pytanko czy na ten pierwszy zlot z plecakiem można? :icon_biggrin: Pewnie że z Plecakiem też ale bez innych maszyn taki jest pierwotny zamysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 VULCANERIA 2010. Normalnie kosmos. ...super nazwa zlotu - prosta i oryginalna - a przy okazji tematu naszywek - warto by pomyśleć o znaczkach zlotowych z takim (może) napisem - tak myślę.... ..do Kuba2v - jak dobrze pójdzie, to się razem zabierzemy od Ciebie, bo po trasie no i vulcany takie same ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba2v Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ok. już jesteśmy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawos Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Hej! Też chętnie przybędę na Vulcanierię 2010 Znaczki zlotowe - obowiązkowo ale trzeba będzie o tym konkretnie pomyśleć ok. maja, gdy już będzie wiadomo ile osób mniej więcej na ten zlocik Venów przyjedzie. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 No nareszcie z VULCANERIĄ 2010 coś drgnęło. Piknie panocki. Odnośnie znaczków można będzie pomyśleć. Zlot bez znaczka to jak dziewica bez kliszy :lapad: Trochę się już orientowałem w tej sprawie (znaczków oczywiście). Mam nawet projekt w głowie, ale to poźniej. Narazie czekamy na dalszych Vulcanejros. Nara :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 ciesze sie ze po pewnym zastoju w dziale vroc cos sie rusza. Dla mnie wazne jest samo spotkanie. Oj będzie zabawa. Juz nie moge sie doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Święte słowa. I pomyśleć, że to jeszcze pół roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boulder Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 (edytowane) Cześć, Na zlot się wpisuję :crossy: Mam kawałek drogi z Jelonki, ale to tylko jeszcze większa frajda. Pozdro. ---------------------------------------------- VROC#31431 Edytowane 22 Grudnia 2009 przez boulder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Cześć, Na zlot się wpisuję :crossy: Mam kawałek drogi z Jelonki, ale to tylko jeszcze większa frajda. Pozdro. ---------------------------------------------- VROC#31431 Zawsze można następną zorganizować w okolicach Jeleniej Góry. Nic straconego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi