Skocz do zawartości

bandit 600

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . Jaki kolor powinny mieć kolektory wydechowe w Suzuki Bandit 600 2000 r przebieg niby 26 Tys . Link do ogłoszenia http://janosik.otomoto.pl/suzuki-bandit-gs...s-M1627428.html Czy ich złotawy kolor może być spowodowany złym traktowaniem ( katowaniem ) i co w ogóle sądzicie na temat tego motocykla w ogłoszeniu ? Pozdrawiam boszat :crossy:

Edytowane przez boszat

Dla mnie cena jak na taki stan zbyt niska...przed zakupem bym sie dobrze przyjzal.

Ja kupilem ten sam rocznik z przebiegiem 30tys za 12000zl z cala ksiazka serwisowa, w ktorej, sa wbite wszystkie przeglady. Kolor kolektorow jest jakis dziwny.

http://nasza-klasa.pl/profile/1328022/gallery/17 link do mojego motoru.

Chociaz moze to tez kwestia aparatu.

Nie wiem, obejzyj sam, to sie przekonasz, ale ja bym byl ostrozny.

Z tyłu kierunki wyglądaja na oryginalne. Przód to akcesoryjne. Po co ktos wymieniał tylko przód?

Nie wiem czy naklejki na owiewkach są oryginalne. Coś mi nie bangla.

Zobacz dokładnie. Zerknij w każdą dziurkę :flesje:

Edytowane przez rebel

Wez najlepiej jakiegos lakiernika z soba na ogledziny albo dobrego mechanika...odrazu i powie czy orginalne czy nie.

A mnie ciekwi ten kolor kolektorow... ma ktos jakis pomysl dlaczego sie roznia ?

Edytowane przez zipfer

Wg mnie moto na zdjęciach wygląda cacy a kolor kolektorów wg mnie w normie cena normalna kuzyn dał 10 000 za bandita 600 z 2001 takiego podobnego jak ten kiedy dałes 12 000? bo jesli jakis czas temu to sie nie dziwie i weź pod uwage ze sezon sie kończy i dlatego ceny ida na łeb

Jak sprawdzić oryginalność naklejek ?

Naklejki są oryginalne, a przynajmniej takie same jak fabryczne. Bandzior wygląda w porządku poza tymi przednimi kierunkowskazami no i zmianą na kolektorze wydechowym, z tego co pamiętam takie przebarwienia na wydechach chromowanych to norma(biorą się od temperatury) no ale jak to z kolektorami jest tutaj to tego już nie powiem, reszta to czysta fabryka.

Na Twoim miejscu wziąłbym dobrego mechanika i pojechałbym go obejrzeć.

Edytowane przez Songo

• 2 tygodnie później...