boszat Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Witam . Jaki kolor powinny mieć kolektory wydechowe w Suzuki Bandit 600 2000 r przebieg niby 26 Tys . Link do ogłoszenia http://janosik.otomoto.pl/suzuki-bandit-gs...s-M1627428.html Czy ich złotawy kolor może być spowodowany złym traktowaniem ( katowaniem ) i co w ogóle sądzicie na temat tego motocykla w ogłoszeniu ? Pozdrawiam boszat :crossy: Edytowane 29 Listopada 2009 przez boszat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Wygląda dobrze...po kolektorach widać że nie chodziły przy zbyt dużym obciążeniu. Motocykl godny obejżenia;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipfer Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Dla mnie cena jak na taki stan zbyt niska...przed zakupem bym sie dobrze przyjzal. Ja kupilem ten sam rocznik z przebiegiem 30tys za 12000zl z cala ksiazka serwisowa, w ktorej, sa wbite wszystkie przeglady. Kolor kolektorow jest jakis dziwny. http://nasza-klasa.pl/profile/1328022/gallery/17 link do mojego motoru. Chociaz moze to tez kwestia aparatu. Nie wiem, obejzyj sam, to sie przekonasz, ale ja bym byl ostrozny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Z tyłu kierunki wyglądaja na oryginalne. Przód to akcesoryjne. Po co ktos wymieniał tylko przód? Nie wiem czy naklejki na owiewkach są oryginalne. Coś mi nie bangla. Zobacz dokładnie. Zerknij w każdą dziurkę :flesje: Edytowane 29 Listopada 2009 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boszat Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jak sprawdzić oryginalność naklejek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipfer Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 (edytowane) Wez najlepiej jakiegos lakiernika z soba na ogledziny albo dobrego mechanika...odrazu i powie czy orginalne czy nie. A mnie ciekwi ten kolor kolektorow... ma ktos jakis pomysl dlaczego sie roznia ? Edytowane 30 Listopada 2009 przez zipfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Wg mnie moto na zdjęciach wygląda cacy a kolor kolektorów wg mnie w normie cena normalna kuzyn dał 10 000 za bandita 600 z 2001 takiego podobnego jak ten kiedy dałes 12 000? bo jesli jakis czas temu to sie nie dziwie i weź pod uwage ze sezon sie kończy i dlatego ceny ida na łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Jak sprawdzić oryginalność naklejek ? Naklejki są oryginalne, a przynajmniej takie same jak fabryczne. Bandzior wygląda w porządku poza tymi przednimi kierunkowskazami no i zmianą na kolektorze wydechowym, z tego co pamiętam takie przebarwienia na wydechach chromowanych to norma(biorą się od temperatury) no ale jak to z kolektorami jest tutaj to tego już nie powiem, reszta to czysta fabryka. Na Twoim miejscu wziąłbym dobrego mechanika i pojechałbym go obejrzeć. Edytowane 1 Grudnia 2009 przez Songo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 sezon sie kończy i dlatego ceny ida na łeb Zapemiętaj to sobie raz na zawsze. Ceny Banditów nigdy nie ida na łeb :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi