samson Opublikowano 31 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Fajna, tylko ta cena ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 A tak wygląda moja wybranka: Sorry, że takie duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Sie znaczy kupiłes czy masz zamiar :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Sie znaczy kupiłes czy masz zamiar :?: W niedziele jade kupować!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 A gs'a zdązysz sprzedac, czy to niezależne :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 A gs'a zdązysz sprzedac' date=' czy to niezależne :?:[/quote'] Co się tak przejmujesz moimi losami ;-)W sobote po rozpoczęciu sezonu sprzedaje Suzuki...kupuje je fajna dziewczyna 8O :arrow: :) W niedziele z samego rana lece po XL500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Okas juz nic nie mówie Kurde no dobra jeszcze tylko jedno :mrgreen: :mrgreen: kupuje je fajna dziewczyna To jak sprzedasz pewnie często będziesz jeździł zobaczyc czy dobrze sie suka spisuje :twisted: :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 To jak sprzedasz pewnie często będziesz jeździł zobaczyc czy dobrze sie suka spisuje :twisted: :mrgreen: :twisted: Mówisz o motocyklu czy dziewczynie? :lol: :lol: :) :D BTW. tak sie zastanawiam czy jest możliwość dojechania lasem z Mrągowa do Warszawy :DChyba naszykuje mape i kompas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Była XL nie ma XL.Sprzedawca sprzedał motocykl mimo tego, że deklarowałem się, że zapłace każdą kwote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 A umówiłeś się z nim na konkretny dzień i godzine że do niego przyjedziesz? I czy zostałes poinformowany, że ktoś jest jeszcze przed Toba w kolejce do obejrzenia lub kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Dowiedziałem się od sprzedawcy, że jest jeszcze jeden chętny. Powiedziałem mu, żeby go olał, powiedziałem że jestem w stanie zapłacić więcej a nawet wpłacić zaliczke na konto. Powiedziałem mu też, żeby potraktował mnie poważnie, ponieważ takiego motocykla szukam od dłuższego czasu. Dzisiaj zadzwoniłem i dowiedziałem się tylko, że już ogłoszenie nie aktualne, a motocykl zostaje jutro odebrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Nie ta to inna. Bedzie jescze wiele okazji i może nawet dużo lepszych. Koleś troche w kulki przywalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Myśle teraz o Suzuki DR600 Dakar... zaporzycze się gdzie sie da i może uda mi się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi