ZIGGI Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Sprzedam instalacje gazową sekwencyjna na listwach matrixa z komputerem stag 4 do auta z cztero cylindrowym silnikiem,butla w koło 46/51 L reduktor RGS 150,wszystkie przełączniki,wiązka,ogólnie cały komplet, u mnie instalacja latała w foresterze 2.0 ! Nie była wbita w dowód,jest faktura itd. Sprzedaje ponieważ rozbiłem samochód. Montowałem ją w maju tego roku i jest na nią gwarancja. Cena 1000zł Mogę załatwić montaż ! Kontakt tylko telefonicznie 508-083-852 Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Trochę OT. Jak gaz sprawdza się w silniku boxer? Naczytałem się tylu negatywnych opinii o gazie w Subaru, że odpusciłem to auto. Montowałeś u jakiegoś speca od Subaru czy zwykłego gazownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi