Damiano Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Ze zdjęć dużo nie wywróżysz, tak stare moto na pewno wiele przeszły lecz jeżeli były właściwie serwisowane to jeszcze długo pośmigają. Musisz jechać, obejrzeć, posłuchać wtedy da Ci to jakiś obraz w jakim stanie jest. Tenerka w teren nie bardzo sie nadaje wielki zbiornik i większa masa. Jak chcesz to moge Ci sprzedać DR :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Tenerka w teren nie bardzo sie nadaje wielki zbiornik i większa masa. zbiornik to żaden problem, moge i od komarka wsadzić mam chyba z 3 baki na stanie albo nawet wydać te 2 czy 3 stwóki i kupić bak od xteka zwykłego, tylko interesuje mnie czy czymś jeszcze sie różni ........ Jak chcesz to moge Ci sprzedać DR biggrin.gif . a ma kwity ?? bo ja musze mieć z kwitami, nie mam ochoty latać z duszą na ramieniu, albo wozić moto na przyczepce(jeszcze musiałbym prosić przyczepke i kierowce bo ja ani B ani auta nie mam ) z niemieckimi papierami też średnio mi sie widzi dużo walki z urzędami i kasy, chce mieć moto zarejestrowane w PL i tyle :D Ze zdjęć dużo nie wywróżysz oj sporo :D miałem kumpla co miał świra na punkcie dt125 to pokazałeś mu foto a on już wtedy ci dokładnie zaśpiewał która częsć jest wymieniona, czy rocznik sie zgadza itp zawsze to jakaś pomoc ja to nawet nie wiem czy tam silnik jest od xt600 po prostu sie nie znam a jednego składaka z 10 moto już w życiu kupiłem i nigdy więcej :D natomiast stan techniczny wiadomo trzeba jechać... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Z tych wymienionych brałbym tą: http://allegro.pl/item1169340737_yamaha_xt..._cross_zam.html Widać że w miare zadbana, a że malowana lata robią swoje. Ta z niby stukającym sworzniem, rozbierzesz i sie okaże że sworzeń jest ok a klepie co inego, tyle tylko że ma rozrusznik w terenie czasem sie przydaje lecz jak moto jest dobrze wyregulowane to w cale nie jest potrzebny, o Tenere tylko słyszałem że jest cięższa ale pewności nie mam. DR mam z kwitami zarejestrowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYTUSEK7 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam. Mam małe pytanko do kompetentnych osób interesuje mnie zmiana koła tylnego z 17 na 18/19 cali w moim xt-ku 94r może wiecie czy od tt 600 by pasało kolo a może od dt lub yz ????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi