Skocz do zawartości

xt 600

Rekomendowane odpowiedzi

Ze zdjęć dużo nie wywróżysz, tak stare moto na pewno wiele przeszły lecz jeżeli były właściwie serwisowane to jeszcze długo pośmigają. Musisz jechać, obejrzeć, posłuchać wtedy da Ci to jakiś obraz w jakim stanie jest. Tenerka w teren nie bardzo sie nadaje wielki zbiornik i większa masa.

Jak chcesz to moge Ci sprzedać DR :biggrin: .

Tenerka w teren nie bardzo sie nadaje wielki zbiornik i większa masa.

zbiornik to żaden problem, moge i od komarka wsadzić mam chyba z 3 baki na stanie albo nawet wydać te 2 czy 3 stwóki i kupić bak od xteka zwykłego, tylko interesuje mnie czy czymś jeszcze sie różni ........

Jak chcesz to moge Ci sprzedać DR biggrin.gif .

a ma kwity ?? bo ja musze mieć z kwitami, nie mam ochoty latać z duszą na ramieniu, albo wozić moto na przyczepce(jeszcze musiałbym prosić przyczepke i kierowce bo ja ani B ani auta nie mam )

z niemieckimi papierami też średnio mi sie widzi dużo walki z urzędami i kasy, chce mieć moto zarejestrowane w PL i tyle :D

Ze zdjęć dużo nie wywróżysz

oj sporo :D miałem kumpla co miał świra na punkcie dt125 to pokazałeś mu foto a on już wtedy ci dokładnie zaśpiewał która częsć jest wymieniona, czy rocznik sie zgadza itp zawsze to jakaś pomoc

ja to nawet nie wiem czy tam silnik jest od xt600 po prostu sie nie znam a jednego składaka z 10 moto już w życiu kupiłem i nigdy więcej :D

natomiast stan techniczny wiadomo trzeba jechać...

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

Z tych wymienionych brałbym tą: http://allegro.pl/item1169340737_yamaha_xt..._cross_zam.html

Widać że w miare zadbana, a że malowana lata robią swoje. Ta z niby stukającym sworzniem, rozbierzesz i sie okaże że sworzeń jest ok a klepie co inego, tyle tylko że ma rozrusznik w terenie czasem sie przydaje lecz jak moto jest dobrze wyregulowane to w cale nie jest potrzebny, o Tenere tylko słyszałem że jest cięższa ale pewności nie mam.

DR mam z kwitami zarejestrowana.