gringo77 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Jako że ostatnio połamałem moje seryjne listki to szukam czegoś wytrzymałego na kierownicę fatbar. Nie interesują mnie handbary tylko listki.Wcześniej miałem oryginalne KTM które pękły przy mocowaniu na kierownicę. Jakie konkretnie możecie polecić??? Pozdr. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 firma polisport robi chyba najlepsze plastiki na rynku, lub UFO Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 firma polisport robi chyba najlepsze plastiki na rynku, lub UFO chodzi mi o konkretne modele,zastanawiam się nad Ufo Claw,tylko nigdzie nie widać sposobu montażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi