SZCZEPAN_GOLDAS Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) W nawiązaniu do tradycji z poprzedniego roku i dużego zainteresowania wśród koleżanek i kolegów "LSM" oraz innych zaprzyjaźnionych motórzystów, będzie organizowany MOTO OPŁATEK. Odbędzie się on 19 Grudnia 2009r. o godzinie 17.00 w EUROPEJSKI OŚRODEK INTEGRACYJNY w Niemcach, ul. Lubelska 160.- http://www.integracyjny-niemce.pl/ Koszt imprezy od jednej osoby: 60zł Cena nie obejmuje napojów wyskokowych ;) Aby stać się uczestnikiem spotkania należy do 14 grudnia 2009r. (włącznie), wpłacić powyższą kwotę w BARZE E.O.I. oraz wpisać się na listę pod hasłem MOTO OPŁATEK, podając swoje nazwisko, nr telefonu oraz ksywkę... Dojazd i powrót we własnym zakresie ;) ZAPRASZAMY!!! P.S. Wrazie jakichkolwiek pytań - pisać...ewentualnie pytać pana Waldka_GSX-R ;) Edytowane 18 Listopada 2009 przez SZCZEPAN_GOLDAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 [...]Koszt imprezy od jednej osoby: 60zł Cena nie obejmuje napojów wyskokowych ;) [...] Z racji takiej, ze w roku poprzednim nie uczestniczylem w tej zacnej imprezie... prosze poinformowac mnie i znajdujacych sie w podobnej sytuacji co cena powyzsza obejmuje :notworthy: [Przypinam żeby był na wierzchu i dobrze widoczny - aftys] Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ponieważ jest to 19.12 przypominam, że wszyscy Dariusze przynoszą po dwie flaszki :P Czesław!! Zanotuj sobie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Z racji takiej, ze w roku poprzednim nie uczestniczylem w tej zacnej imprezie... prosze poinformowac mnie i znajdujacych sie w podobnej sytuacji co cena powyzsza obejmuje :notworthy: Cena obejmuje wynajęcie sali i pyszny catering :biggrin: Jeżeli ktoś chce zobaczyć co się jadło i działo w tamtym roku, to podaje link do zdjęć: http://picasaweb.google.pl/ASIULEC.S/WIGILIALSM# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 W tym roku będę trochę dłużej niż rok temu;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekgsxr Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Powitac mysle ze w tym roku spotkamy sie w nie mniejszym skladzie jak rok temu takze wbijac do baru E O I w Niemcach i sie pisac Haslo Moto Opłatek i wszystko jasne kto byl w zeszlym roku ten wie a kto nie byl to sie dowie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) a ja nie mam studiow jak rok temu :) takze widzimy sie 19-go :) ...merh,siedzacy na profilu nie tym Edytowane 19 Listopada 2009 przez Cekin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 :clap: Super no i my we dwoje bedziem i flaszki x2 :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agmax Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Powitać wszystkich. Na takiej imprezie zabraknąć mnie nie może, choć nie wszyscy jeszcze wiedzą kim jestem ale się poznamy. Czy na moto-opłatku będzie można wkroczyć w szeregi LSM-u? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Powitać wszystkich. Na takiej imprezie zabraknąć mnie nie może, choć nie wszyscy jeszcze wiedzą kim jestem ale się poznamy. Czy na moto-opłatku będzie można wkroczyć w szeregi LSM-u? :notworthy: WITAM! Agmax! Zapraszamy na śledzika i co tam jeszcze podadzą jak również informuję ,że szeregi L.S.M. są otwarte na nowych Członków pod warunkiem,że ktoś wie już kim jesteś? Jednym słowem nie pozostajesz całkowicie NN :icon_exclaim: Co do flaszek z okazji imienin Dariusza,którzy występuję w ilości przynajmniej 2 sztuk to ja nie wiem Hajo czemu tylko alkohol jest elementem obowiązkowym :flesje: Co z tymi ,którzy mają wszywę i są w AA :icon_question: ( czytaj autorka postu). Jak będę miała wolny dzień to również przybędę na tę zacną imprezę :crossy: Pozdrawiam --- Joaśka Edytowane 22 Listopada 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 WITAM! Co z tymi ,którzy mają wszywę i są w AA :icon_question: ( czytaj autorka postu). Wystarczy na bramce wygryźć wszywkę i wpuszczamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Nooo ludziska, wpłacajcie kasiore... dzisiaj byłem i otworzyłem listę w zeszyciku. Mam nadzieję że nie będę sam bo nudno troszkie by było.... Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Co do flaszek z okazji imienin Dariusza,którzy występuję w ilości przynajmniej 2 sztuk to ja nie wiem Hajo czemu tylko alkohol jest elementem obowiązkowym :flesje: Co z tymi ,którzy mają wszywę i są w AA :icon_question: ( czytaj autorka postu). /.../ Pozdrawiam --- Joaśka Chwila chwila!! Ja nie pisałem nic o zawartości :) Każdy łoi to co lubi :) Poza tym mój apel jest skierowany do Dariuszów (aby Dariusze przynieśli po dwie, tak symbolicznie), a z tego co wiem to jest nas więcej niż dwóch (My + Dereś i jeszcze jeden jest) Majusz, bez obaw, sam nie będziesz... najwyżej będzie nas troje. Ja się tam wybieram w najbliższą sobotę, a jak w sobotę będzie zamknięte to kogoś tam wyślę :P Normalnie już nie mogę się doczekać, obiecuje też, że będę grzeczniejszy niż rok temu :P Do Zobaczyska!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Nie spamować proszę i pisać w temacie. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 a ja pojdę o krok dalej... Tomek dziabnij wszystkie dzisiejsze posty... Nie o tym ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi